Hogeschool Utrecht

spaart energie met TONZON

De Hogeschool Utrecht gaat in 5 gebouwen circa 2,5 kilometer radiator voorzien van TONZON HR-Radiatorfolie, de radiatorfolie die onzichtbaar zijn werk doet. Studenten en medewerkers kunnen thuis meedoen met deze besparingsacties. Met de kortingscode HU-Duurzaam-Doen krijgen ze in de webshop van TONZON 10% korting op verschillende energiebesparende producten en profiteren ze van gratis verzending.

De CV-installatie isoleren

Wel eens gemerkt dat ruimtes als stookhokken, zolders en kruipruimtes verrassend warm zijn? Door de cv-installatie goed te isoleren, beperk je het warmteverlies en kan je een hoop energie besparen. Lees meer over cv-isolatie.
De actie geldt voor de volgende producten:

Radiatorfolie
Bandagefolie
Ketel– en Boilerfolie

Of profiteer van extra korting met het cv-optimaliseringspakket.
Ook alle bevestigingsmiddelen voor cv-folies, zoals supermagneetjes, magneettape en dubbelzijdige tape, vallen onder deze actie.

Elektrisch verwarmen

Door elektrisch (bij) te verwarmen, kan je het op de belangrijkste plekken lekker warm krijgen, zonder dat je de hele kamer hoeft te verwarmen.
De actie geldt voor de volgende producten:

Warmtepanelen
Bureaverwarmer
Warmtepads

Ook al het toebehoren bij de warmtepanelen vallen onder de actie.

Radiatoren optimaliseren

Radiatoren zijn niet altijd even efficiënt als het gaat om verwarmen, zeker als deze onder een vensterbank staan. Door radiatorfolie te combineren met radiatorventilatoren en vensterbankfolie verhoog je het rendement van de radiatoren en bespaar je energie.
Profiteer ook van de actie bij de volgende producten:

Radiatorventilatoren
Vensterbankfolie
Radiatorfolie

Of profiteer van extra korting met het radiator optimaliseringspakket.

Bekijk ons hele assortiment in de webshop

Of lees meer over onze unieke vloerisolatie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief