Moederdag

TONZON Moederdag actie 2020

Wanneer u moeder verrast met TONZON vloerisolatie verzorgen wij de bloemen.

Hoe werkt het?

Wanneer je het zelf gaat aanbrengen

Doe-het-zelvers kopen wel zelf de bloemen maar krijgen een korting van € 14,52 (€12,- ex BTW) op hun bestelling van vloerisolatiematerialen in de webshop. Daarvoor is de kortingscode moederdag2020 die je kunt invoeren in de winkelwagen. Deze code is nog een week na moederdag geldig (dus t/m 17 mei).  De bestelling wordt vervolgens binnen enkele werkdagen zonder bezorgkosten afgeleverd op het adres dat jij hebt aangegeven. Dat kan dus een ander adres zijn dan je eigen adres. Je hoeft overigens niet het hele systeem te kopen. Je begint met het opruimen van de kruipruimte en het aanbrengen van de Bodemfolie. De 2e fase, het aanbrengen van de Thermoskussens mag je wel zelf doen maar daarvoor kun je ook een vakman inschakelen.

Wanneer je het laat doen

Wanneer je nu een offerte aanvraagt voor TONZON Vloerisolatie profiteer je al van de “Beslis-NU” premie van € 50,-.  Deze premie wordt in mindering gebracht op de factuur nadat het werk is uitgevoerd. De installateurs die het werk komen uitvoeren, hebben de bos bloemen bij zich. De bos bloemen geldt voor alle offerteaanvragen die uiterlijk 17 mei zijn binnengekomen. Je kan hier je vrijblijvende offerte aanvragen.

Coronaveilig

Het inspecteren van de kruipruimte (om de offerte te kunnen maken) en de uitvoering kan Coronasafe worden uitgevoerd binnen de anderhalvemetereconomie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *