Verbeterd warmtepaneel

Revolutionair warmtepaneel

TONZON is er in geslaagd om bestaande elektrische warmtepanelen zodanig te verbeteren dat ze meer warmte naar voren en minder warmte naar achteren uitstoten. Het infraroodpaneel warmt hierdoor sneller op. Al na 5 minuten is het paneel 70 graden en na een kwartier is de 100 graden bereikt. Ter introductie biedt TONZON de verbeterde panelen aan voor dezelfde prijs als waarvoor het oorspronkelijke paneel wordt aangeboden. Een verbeterd 300 Watt-paneel van 60 x 60 wordt aangeboden voor 178,50 euro. Het paneel past in een standaard systeemplafond. Hetzelfde paneel wordt ook gebruikt op beurzen om het effect van de HR-Radiatorfolie te kunnen laten voelen. Daarnaast is er een 700 Watt-paneel van 60 x 120 (past ook in systeemplafond) voor 299,50 euro. Deze bedragen zijn inclusief 21 procent omzetbelasting. Ook dit paneel wordt gebruikt om op bijeenkomsten de kracht van de panelen te laten voelen. Het paneel kan behalve in/aan het plafond ook horizontaal of verticaal op een muur worden geplaatst.

Handige regelaars

De elektrische panelen kunnen op verschillende manieren worden geregeld. De stekker van het warmtepaneel kan worden gestoken in een plug-in met ingebouwde thermostaat. Er is ook een plug-in met een ontvanger die kan worden aangestuurd door een externe thermostaat. Er zijn twee typen thermostaten verkrijgbaar: een thermostaat met handmatige bediening (RF-Optima Easy) en een programmeerbare versie (RF-Optima R2). Meerdere elementen kunnen worden aangesloten op een centrale ontvanger die kan worden aangestuurd door een van de beide externe thermostaten (handmatig of programmeerbaar). Er is een ontvanger tot 2000 Watt en een ontvanger tot 3600 Watt. Ga naar onze webshop.

Een warmtepaneel is ideaal wanneer je maar op één plaats warmte nodig hebt zoals aan het bureau, op de bank of met de krant in bed. Je hebt het dan behaaglijk zonder dat je de rest van de kamer hoeft te verwarmen. De korte opwarmtijd van de TONZON-panelen maken deze ook geschikt voor het plaatsen op een plek waar je maar korte tijd verblijft, maar waar je het toch niet koud wilt hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de badkamer of aan het toilet.

Warmtepanelen hebben nog andere belangrijke voordelen. De aanschaf- en installatiekosten zijn in vergelijking tot andere vaste warmtevoorzieningen laag. Daarnaast is het warmtepaneel eenvoudig en snel te installeren. Het vereist namelijk weinig tot geen ingrepen aan de woning en het vereist ook weinig tot geen aanpassingen van de rest van de vaste warmtevoorzieningen. Warmtepanelen kunnen naar behoefte bijgeplaatst of weggehaald worden zonder dat dit de rest van de installatie ontregelt. Daarbij kunnen ze eenvoudig een andere plek krijgen als dat beter uitkomt. Tot slot zijn warmtepanelen bij het gebruik in de buitenlucht energiebesparend in vergelijking tot andere voorzieningen.

Ervaar ook de voordelen van het warmtepaneel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief