Missie en visie

Missie

De missie van TONZON

Als de pionier op het gebied van vloerisolatie binnen onze revolutionaire isolatiemethode bereiken wij met minder ruimteverlies, een hogere isolatiewaarde. Proactief meedenken met de klant om het juiste product voor elk type gebouw in te zetten, is voor ons erg belangrijk. Met het oog op innovatie, zorgen wij ervoor dat ons isolatiemateriaal op een professionele wijze geïnstalleerd wordt. Hierin speelt onze veelzijdigheid aan isolatiemethodes een grote rol. Met onze samenwerking van betrouwbare partners, geven wij deskundig advies en garanderen wij de beste oplossing. Onze teamleden werken dagelijks met passie aan onze producten. Een groene toekomst: dat is ons doel.

Visie

De visie van TONZON

In deze moderne wereld wordt klimaatverandering een steeds groter probleem. Wij zetten ons in om op klantgerichte wijze te werken aan een groener milieu. De producten van ons dragen bij aan een gezondere leefomgeving. Wij streven er naar om binnen het decennium alle overheidsgebouwen van radiatorfolie te voorzien. Binnen 10 jaar willen wij onze isolatietechniek plaatsen in gebouwen die geschikt zijn voor de meest effectieve methode.

TONZON

40 Jaar ervaring

Tonzon is opgericht in 1980 door Ton Willemsen, de uitvinder van de revolutionaire isolatiemethode: het opvouwbare en duurzame isolatiemateriaal. Na al die jaren is Ton nog steeds de trotse directeur van het bedrijf.

Ervaar ook de voordelen van onze producten

of bel naar 053 433 23 91

Schrijf je in voor de nieuwsbrief