Hieronder vindt u de reacties van klanten na het aanbrengen van de vloerisolatie. Wilt u ook uw reactie kwijt? Mail dan naar info@tonzon.nl

Magda en Cor Kee

Enige weken geleden is de TONZON Vloerisolatie bij ons aangebracht.
Wij zijn heel tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en het uiteindelijk resultaat. Het klimaat in de kamer is merkbaar aangenamer en ook de koude voeten behoren tot het verleden. Het is nu toch al stevig winterweer en het voelt zelfs beter dan we verwacht hadden. 

een mevrouw uit Leeuwarden (Frieda)

in de kamer is de situatie dusdanig verbeterd wat betreft mijn voeten, dat ik nu urenlang stil kan zitten zonder dat ik koude voeten krijg! Een geweldige sensatie die ik 24 winters niet heb gehad! Als gevolg daarvan is de voetenzak boven in een kast verdwenen en ook de warmwaterkruik is niet meer gebruikt!
Ik weet niet of het veel in mijn energierekening zal schelen, maar het comfort is geweldig. Natuurlijk ben ik toch wel aan het kijken of ik de kachel niet een graadje lager kan zetten. Al met al: ik ben ongelofelijk blij dat ik de vloerisolatie heb laten doen en ik zou het iedereen aanraden! Hartelijke groeten, Frieda.

In december is er bij ons door Tonzon een vloerisolatie aangebracht.
Wij kunnen u melden dat dit een dramatisch verbeterd klimaat tot gevolg heeft gehad.

Fam Krüger te Heemstede

Op 4 december j.l. is bij ons huis uit 1928 met een houten vloer de Tonzon vloerisolatie aangebracht. We hebben er lang op moeten wachten maar we zijn zeer tevreden over de snelle en nette montage en natuurlijk het resultaat. Het viel gelijk de eerste avond al op dat de vloer geen koude  meer afstraalde en het klimaat in de kamer een stuk behaaglijker was.

E.Meijer te Ruurlo

De thermostaat is zeker 3 graden lager komen te staan (19) en de vloer voelt altijd behaaglijk, ook ‘s-morgens. Hij koelt nauwelijks af en heeft dus een hele stabiele temperatuur gekregen. De luchtvochtigheid is eindelijk tot goed proporties terug gebracht.

Kortom, wij zijn meer dan tevreden over de werking van uw systeem!Verder zou ik graag een advies/offerte over dakisolatie voor onze woning van u willen hebben. 

Cees Scheurwater

inmiddels uw product naar grote tevredenheid gemonteerd etc etc. Met ingang van dag 1 hebben we verschil gemerkt.. 

 

 

 

 

Professionele opdrachtgevers. De beste referentie is natuurlijk een woningbedrijf dat systematisch al zijn woningen van  TONZON vloerisolatie laat voorzien, zoals het Woningbedrijf Opmeer. Uit een enquête onder de bewoners blijkt dat meer dan 80% zeer tevreden is. Minder koude vloer, minder tocht, minder schimmel worden als pluspunten genoemd. Het positieve effect vertelde zich door naar particuliere huiseigenaren, waarvan velen inmiddels TONZON Vloerisolatie hebben laten aanbrengen of zelf hebben aangebracht. Een en ander heeft er toe geleid dat de gemeente Opmeer nu de gemeente is met het grootste aandeel woningen met TONZON Vloerisolatie. Toeval of niet? in de gemeente Opmeer blijken de gelukkigste mensen van Nederland te wonen!  Voor het Woningbedrijf  was het succes bij de bestaande woningen aanleiding het principe van de droge kruipruimte met Bodemfolie  nu ook toe te passen bij nieuwe woningen. Lange historie: TONZON Vloerisolatie wordt sinds 1980 met veel succes toegepast. Het begon in de luxe woningbouw als comfortverbeterende maatregel. Woningbouwverenigingen volgden al snel om de meest uiteenlopende redenen. Aanvankelijk als onderdeel van een keuzepakket bij renovatie- of isolatieplannen. Al snel bleek dat woningen waarbij vloerisolatie achterwege was gebleven te kampen kregen met vochtproblemen in de omgeving van de vloer terwijl deze problemen zich niet voordeden in woningen met TONZON Vloerisolatie. Sindsdien wordt het vloerisolatiesysteem ook toegepast om vochtproblemen te voorkomen/op te lossen. Het wordt nu ook toegepast in het kader van preventief onderhout. Het is een geliefde maatregel bij houten vloeren omdat het deze beschermt tegen houtrot. Professionele opdrachtgevers nemen contact op met tonwillemsen@tonzon.nl  of m.reehuis@tonzon.nl voor referentie projecten in hun omgeving. Particulieren: Veel particuliere huiseigenaren hebben het gehoord van buren, vrienden of familie en hebben geen referentie meer nodig. Soms komt iemand op internet TONZON tegen en probeert eerst een halve vloer. Hij weet dan hoe het aanbrengen gaat en dat effect heeft. Zoals de meneer van de e-mail hiernaast. Hij heeft de mail spontaan gestuurd en later toestemming gegeven dat deze mail als referentie gebruikt wordt. U mag hem mailen. Hij heeft zijn houten vloer zelf geïsoleerd. Of de meneer die eerst spontaan belde om zijn ervaringen door te gegeven en vervolgens bereid bleek om het op schrift te zetten en toestemming te geven voor publicatie