Bespaar slim energie en krijg € 50 terug van jouw gemeente

Wat houdt Poen voor Groen in?

Inwoners van diverse Twentse gemeentes kunnen € 50,- cadeau krijgen van hun gemeente wanneer ze voor meer dan € 50,- energiebesparende producten kopen in onze webshop. De regeling geldt met (terugwerkende kracht) vanaf 1 september 2020 tot uiterlijk eind 2021 of zoveel eerder wanneer de potten leeg zijn. Elke gemeente heeft haar eigen pot.

Welke gemeenten doen mee?

De deelnemende gemeenten zijn Almelo, Borne, Hengelo, Hellendoorn, Hof van Twente, Haaksbergen en Twenterand. Hoe je de vergoeding kan krijgen, lees je meer over hieronder.

Wat zijn de voorwaarden?

De actie loopt tot uiterlijk eind 2021 of totdat de potten leeg zijn. Alleen inwoners van de deelnemende gemeenten mogen meedoen. Per adres mag slechts één aanvraag gedaan worden. De actie is alleen geldig voor producten van de materialenlijst en alle producten moeten op één kassabon staan. Lees meer over de andere voorwaarden op de website van Poen voor Groen.

Energiebesparende producten van TONZON

In onze webshop kan je diverse slimme energiebesparende producten kopen, variërend van de unieke thermoskussens waarmee een begane grondvloer nog warmer wordt dan de lucht erboven tot de slimme radiatorfolie die onzichtbaar zijn werk doet. Deze radiatorfolie is een van de unieke producten waarmee je meer warmte uit je gas kan halen. Het is een van de onderdelen van het cv-optimaliseringspakket. Wacht niet te langer, want op is op. Bekijk vandaag nog alle producten die in aanmerking komen in onze webshop .

Kom je niet in aanmerking?

Kom je niet in aanmerking voor deze vergoeding? Dan is het nog steeds voordelig om jouw woning te isoleren. Gas wordt steeds duurder en dus zal je de besparing op de gasrekening al gauw merken. Heb je interesse in onze aanpak? Vraag nu een vrijblijvende inspectie aan van je kruipruimte, dan komt één van onze installateurs bekijken wat de isolatiemogelijkheden zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief