Niet naar buiten? Verduurzaam je huis!

 

Ben jij ook al aan het klussen geslagen? We hopen natuurlijk dat we ons normale leven zo snel mogelijk weer kunnen oppakken. Maar we zijn nu wel in de mogelijkheid om werkzaamheden in huis op te (laten) pakken. Benut deze extra tijd en ruimte voor klussen die nog op jouw lijstje stonden!

Start nu met verduurzamen: maak de kruipruimte droog, isoleer de vloer of kies voor een quick win met radiatorfolie! We helpen je er graag bij: of je de isolatieklus nu zelf wilt doen, alleen advies wilt of de klus wilt uitbesteden. Waar je ook voor kiest: TONZON denkt met je mee.

We lopen met je door de 3 mogelijkheden

1. Ik wil zelf aan de slag.
De handige doe-het-zelver kan prima zelf isoleren. Jij weet wat je nodig hebt. Bestel deze producten bij ons in de webshop en je betaalt tijdelijk geen verzendkosten!
We helpen je op weg met een instructievideo voor het plaatsen van thermokussens! → https://tonzon.nl/vloerisolatie/montage-vloerisolatie/montage/

Direct naar de webshop


2. Ik wil zelf aan de slag, maar ik ontvang graag advies over pakketten.
Wil je zelf gaan isoleren, maar twijfel je over de juiste pakketten voor jou? Dan helpen we je graag bij het maken van je juiste keuze. Laat een terugbelverzoek achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

Bel mij terug verzoek

Of bel direct: +31(0)53 – 433 23 91


3. Ik wil de klus door een vakspecialist laten doen. Kan dat in deze tijd?
Ja, dat kan. Ook nu staan onze vertrouwde installateurs voor u klaar. TONZON werkt samen met bedrijven die zich in het aanbrengen van onze isolatie hebben gespecialiseerd. Door een offerte aan te vragen kom je direct in contact met één van deze specialisten.  

Offerte Aanvragen

 

Dus, welke isolatieklus pak jij aan?

Er zijn een aantal isolatieklussen die je nu kunt uitvoeren. Wat zijn de verschillende mogelijkheden? 

 

Kruipruimte aanpakken met bodemfolie

Met TONZON bodemfolie maakt u uw kruipruimte droog. Bodemfolie stopt de verdamping van vocht uit de bodem en zorgt zo voor een schone en drogere kruipruimte. We maken de bodemfolie nauwkeurig op maat voor jouw kruipruimte.

 

Thermoskussens

TONZON thermoskussens is het eerste opvouwbare isolatiemateriaal ter wereld en blokkeert warmte uitstraling. De kruipruimte kan de warmte uit de woonkamer niet meer onttrekken. Dit zorgt voor een beter comfort en een lagere energierekening.

 

HR-Radiatorfolie

TONZON HR-Radiatorfolie plak je direct achterop de radiator zonder dat deze van de muur hoeft. Zo gaat de warmte niet verloren in de muur, maar straalt het naar de plek waar het zou moeten. Het doet onzichtbaar zijn werk. Een quick win! 

HR-Bandagefolie

TONZON Bandagefolie voorkomt warmteverlies tijdens het transport van de ketel naar de radiator. Zo komt het water warmer aan bij de tappunten. Eenvoudig om zelf te doen, zelfs als 
                                                                      u leidingen heeft met bochten erin!

Tijdelijk geen verzendkosten

Ook TONZON wil jou een hart onder de riem steken in deze onzekere tijd. Daarom staan we je graag bij met advies en betaal je tijdelijk géén verzendkosten

De voordelen van TONZON-vloerisolatie

Wanneer u kiest voor vloerisolatie van TONZON, dan profiteert u van een aantal mooie voordelen:

 bespaar tot wel 40% op uw stookkosten
 faire prijs/prestatie verhouding
 meest mens- en milieuvriendelijke oplossing
 een  hoger rendement op uw investering
 een woninggebonden echtheid- en garantiecertificaat met 10 jaar garantie