Hoe vind ik een vertrouwde TONZON installateur?

verwerkers

Enkele TONZON-dealers tijdens een terugkomdag.

De beste manier om in contact te komen met een vertrouwde TONZON installateur is uw aanvraag voor een offerte direct bij TONZON in te dienen. Door het succes van TONZON, proberen veel bedrijven mee te liften op het merk TONZON, terwijl ze helemaal geen TONZON verkopen of vakkundig kunnen aanbrengen. Toch publiceren we hier geen lijst van bedrijven die wel vertrouwd zijn. Vaak zijn het individuele ambachtslieden die in een beperkte kring om hun woonadres aan het werk zijn en gen secretaresse (nodig) hebben.  Deze mensen zouden in de winter plat worden gebeld en niet meer aan werken toekomen. Daarbij zijn sommigen al enkele maanden volgeboekt, dus die kunnen beter niet gestoord worden maar gewoon doorwerken onder de vloer.

TONZON heeft een formule ontwikkeld die er toe moet leiden dat u een faire prijs betaalt en degene die onder uw vloer aan de slag gaat daarvoor een faire beloning krijgt.

Garantie

TONZON werkt samen met bedrijven die zich in het aanbrengen van TONZON vloerisolatie hebben gespecialiseerd. Zij hebben een workshop gevolgd en hun werk wordt daarbij steekproefsgewijs gecontroleerd. Laat u via TONZON de vloerisolatie aanbrengen door een van hen dan bent u verzekerd van de volledige garantie voor minimaal 10 jaar. TONZON garandeert het materiaal, de installateur is verantwoordelijk voor het aanbrengen en daarmee voor de garantie. Heeft u klachten, dan meldt u zich eerst bij de specialist die het bij u heeft aangebracht. Mocht deze niet meer actief zijn dan kunt u zich melden bij TONZON die dan de garantie overneemt.

Vaak werkt een specialist in zijn eentje en heeft geen secretaresse. Een specialist is geen gladde verkoper maar een ambachtsman. Dit heeft als voordeel voor u dat de lijnen zeer kort zijn. De ondernemer zelf neemt de situatie op en bepaalt of de uitvoering voor de aangegeven richtprijs uitvoerbaar is. Vervolgens komt hij het ook zelf aanbrengen. Bij de start van de winter komen de meeste aanvragen binnen. Het kan zijn dat de specialist bij u uit de buurt dan al geruime tijd is volgeboekt en een wachtlijst heeft. Wij sturen u dan door naar een specialist die misschien iets verder weg zit, maar wel eerder tijd heeft. Hebt u het toevallig gehoord van de buren en wilt u dezelfde specialist als hen, geef dat dan aan in het tekstvakje onderin het formulier. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Het bouwjaar van uw woning is:

Uw vrijblijvende aanvraag betreft:

Hoe heeft u gehoord over Tonzon? Kies verplicht een optie.
Via reclameMond tot mondBouwmarktOverige
Via mond tot mond namelijk:
BurenVriendenFamilieCollega'sAdviseur

Via een bouwmarkt namelijk:
GammaKarweiPraxisBAUHAUSHornbachMultimate

Via reclame namelijk:
Beurs/tentoonstellingKrant/huisaanhuisbladTijdschriftOnlineAbri/bushokje