Dirk Mol
Dirk Mol Ik heb nu eindelijk een vrouw met warme voeten.
Deze spontane reactie hebben wij van Facebook geplukt. Op deze webpagina>> vindt u nog veel meer spontane reacties.
Wij zijn blij met deze reacties en blij voor Dirk Mol dat hij nu een vrouw heeft met warme voeten. Toch is het moeilijk om hiervoor garantie te geven. Er zijn immers mensen die op een vloer met vloerverwarming nog last hebben van koude voeten. Het enige dat wij kunnen garanderen is dat TONZON Vloerisolatie met Thermoskussens 
het beste vloerisolatiesysteem ter wereld is. Wij claimen dit al 37 jaar en tot op heden heeft niemand durven claimen een betere techniek te hebben ontwikkeld die een warmere vloer oplevert.

IR_2639.jpg
De onderkant van de stoelpootjes zijn kouder dan de vloer.

Helaas is een warmere vloer alleen nog geen garantie op warme voeten. Op nevenstaande afbeelding ziet u een infrarood opname van een eethoek. De betonvloer is geïsoleerd met Thermoskussens.  De onderkant van de stoelpootjes blijkt kouder dan de vloer. Dit komt omdat naast de eettafel een groot glasvlak zit dat grenst aan buiten. De lucht in de kamer koelt af bij het raam en zakt naar beneden. Zit u aan deze tafel, dan zullen uw enkels net zo afkoelen als de onderkant van de stoelpootjes. Om hier het comfort te verbeteren,  zal het enkelglas vervangen moeten worden door HR++ glas of een dik gordijn moeten worden aangebracht.
Naast grote glasvlakken kunnen ook ongeïsoleerde buitenmuren het gewenste wooncomfort verstoren, of een openkeuken die minder wordt verwarmd. Ook hebben we eens een klacht onderzocht van iemand die de deur van de zitkamer had verwijderden waardoor er een open verbinding met de onverwarmde hal (met een open trap) ontstond. Dit bleek niet erg comfortabel. Hij meende dat met het aanbrengen van Thermoskussens dit probleem wel zou oplossen.

Ook in etage woningen komt het voor dat mensen koude voeten hebben. Dit kan ook deels worden veroorzaakt door een verminderde bloedsomloop.