Veel positieve klantreacties:

Sinds 1980 krijgt TONZON vele positieve reacties op de bijzondere werking van het vloerisolatiesystiesysteem. Soms mooie met de handgeschreven schriftelijke reacties zoals hiernaast. Mevrouw van Rijkelijkhuizen uit Den Haag kreeg zelfs het verzoek de opgegeven gasstand nog eens te controleren omdat er onverwacht weinig gas was verbruikt. En mevrouw Van den  Berg ervaart nu een “totale warmte” wanneer ze de kamer binnenkomt. Dat komt omdat de koude zone onderin de woning is verdwenen. (klik op de afbeelding voor een groter formaat)
Nieuwe reacties vindt u op tonzon.nl/recensies/ Hier kunt u ook uw recensie achterlaten. Deze recensies worden door Google meegetelt bij de bepaling van de waarde van de website.

Tegenwoordig komen ook veel spontane klantreacties binnen op Facebook. Deze worden apart verzameld op deze webpagina>> . Daarnaast is er een webpagina met foto’s van blije gebruikers: tonzon.nl/blij-met
TONZON hoopt dat veel nieuwe klantreacties worden gegeven via de recencie app op deze site omdat zoekmachines deze meetellen bij de beoordeling van de website..

De redactie van dagblad Metro ging op zoek naar tevreden vloerisolatie gebruikers. Ze vonden alleen tevreden gebruikers van TONZON Vloerisolatie (link naar artikel). Interessant is de reactie van de familie Meijer uit Ruurlo. Hun nieuwbouwhuis is pas tien jaar oud en verbruikte te veel gas en was niet echt comfortabel. Dat verandere radicaal nadat TONZON Vloerioslatie was aangebracht.

Vaker gehoorde klantreacties:

– de vloer is na het dweilen veel sneller droog.
– Ik kan nu eindelijk op mijn sokken wonen.
– Ik merk TONZON Vloerisolatie alleen nog wanneer ik bij mensen ben die het niet hebben.
– Eindelijk van de koude vloer af
– Vroeger zaten we met opgetrokken benen op de bank TV te kijken, nu zitten we op de vloer met de rug tegen de bank
– Nu hoef ik de hond niet meer van de bank te jagen
– Gisteren zag ik voor het eerst onze kat gewoon op de vloer liggen

Jules Coenen: Een van de mooiste klantreacties is natuurlijk van iemand, die eerst van alles heeft geprobeerd en uiteindelijk pas tevreden is met TONZON vloerisolatie,  zoals de familie Coenen uit Den Haag:

-10 en heel blij met Tonzon vloerisolatie!

Beste mensen,
In onze parterrewoning uit de jaren 30 ,hebben wij onlangs Tonzon vloerisolatie aangebracht.
Zelfs bij de extreme kou van nu (-10 tot -20) is het gerieflijk om met sokken in huis te zitten.
Jaren terug heb ik met steenwol en radiatorfolie al eens isolatie aangebracht en de randkieren met schuim gedicht, echter zonder gewenst resultaat. We hebben toen zelfs overwogen de hele vloer eruit te slopen en vloerverwarming te installeren of om te verhuizen, omdat de kou langs de benen bleef optrekken. Zelfs een  mat met elektrische vloerverwarming  op het parket onder het tapijt bij de zithoek verbeterde de situatie amper. Door de goede test resultaten en recensies van Tonzon heb ik de vloeren hiermee onlangs geïsoleerd. De bodemfolie heeft alleen al een buitengewone goede werking. De lucht in de kruipruimte werd erdoor droog en de grondlucht verdween. Daarnaast is de kruipruimte (na   aangelegde verlichting)  nu ook geschikt voor opslag . Het is gewoon een riante kelder geworden.

Mensen die Tonzon vloerisolatie overwegen mogen bij ons in de “showroom kruipruimte” een kijkje komen nemen!

Met vriendelijke groet,

 

Lucy en Jules Coenen

Jules Coenen in zijn nu schone en droge kruipruimte

Hier ziet u Jules Coenen in zijn nu droge en schone kruipruimte. Zijn vrouw Lucy had er weinig moeite mee om achter hem aan te kruipen om deze foto van hem te maken. Let op de kurkdroge funderings muur op de achtergrond. Boven zijn hoofd ziet u de superlichte maar ijzersterke Thermoskussens die het warmteverlies naar onderen blokkeren als thermosflessen. Hieruit komen geen irriterende vezeltjes, giftige gassen of stof. De milieubelasting is zo gering dat het nog milieuvriendelijker is dan schapenwol of vlas- of hennepvezels. Het is de enige vloerisolatie met DUBO-Keur. Wie wil niet zo’n kruipruimte onder zijn huis? De heer Coenen heeft op het Haags Klimaat Web een eigen blog.

Hieronder zijn nog een aantal spontane en persoonlijke klantreacties verzameld.

Marco, in een email aan iemand anders:
Ik weet niet of Joan je verteld hebt van tonzon, maar eigenlijk weet ik dat wel zeker….
Bij mij is het bijna allemaal aangelegd en het is echt zo dat het werkt. Voorheen werden mijn voeten (door sokken heen) afgekoeld door een soort intense kou die in de vloer zit. Nu niet meer. Omdat het bij mij nog maar 1 dag ligt en ik ook beton heb denk ik dat morgen en overmorgen nog beter gaan worden.

Door de verwarming maar 1 tot max 2 graad verschil te maken denk ik ook dat ik ga besparen. (kortom ik moet toch wel bij verwarmen met gas).
Ondanks de kou buiten hoef ik nu al maar even te stoken met de kachel om de verwarming op stand-by te krijgen!

En het effect dat de warmte langer vastgehouden wordt is ook al te merken. Gisteren bleef de warmte nadat we gestopt waren met stoken veel langer hangen. Meestal krijg ik het om 12 uur ‘s avonds koud, nu niet. De verwarming staat dan op 18.5, maar het was nog 19.5.

Groetjes, Marco

Nellie D in een email aan TONZON en de TONZON specialist die het heeft aangebracht:
Hallo Ton en Edwin,

Een tevreden klant!!
De benedenetage koelt veel minder snel af, nu de kruipruimte is geisoleerd.
Moeilijk te bepalen, hoeveel minder de temperatuur afkoelt. Want er wordt minder gestookt, de gevoelstemperatuur is nu al comfortabel bij 19 (soms 20) graden, voorheen stookte ik vaak tot 22 graden en voelde het m.n in het keukengedeelte, dus verder bij de houtkachel vandaan, nog kil
Er is dus ahw sprake van een dubbele besparing; er hoeft minder gestookt te worden en het koelt minder af.
En ik verwacht ook nog een behoorlijke subsidie van de gemeente.

Met vriendelijke groet
NellyD Borculo

Michael B uit Almere Hout (woont op een bij de bouw al met EPS geïsoleerde vloer maar was niet tevreden over het comfort)
“De vloer is overigens lekker behaaglijk, ook tijdens de wat koudere
avonden/nachten – die gelukkig al weer een tijdje achter ons liggen.
Kortom: tevreden met het TonZon resultaat!

Anneke V had TONZON gekozen voor het comfort maar was sceptisch over de te verachten besparing, enthousiast stuurt ze onderstaande mail naar de TONZON specialist die het bij haar heeft aangebracht:
Geachte Patrick,
24 januari j.l. heeft u bij ons vloerisolatie en bodemfolie van Tonzon aangebracht.
Ter informatie voor u de volgende cijfers:
Wij zien nu als we dezelfde periode vergelijken van 2010 en 2011 een besparing in gasverbruik van 19,4% (gecorrigeerd d.m.v graaddagen – www.mindergas.nl)
Ons gemiddelde jaarlijkse gasverbruik was de afgelopen 6 jaar 1600 m3. De prognose voor 2011 is een gasverbruik van 1336 m3 [Deze prognose is gebaseerd op het gasverbruik in 2011 tot nu toe, het actuele aantal m3 per graaddag, en een inschatting voor het resterende aantal graaddagen in dit jaar op basis van historische gegevens.] Bovendien schrijft Greenchoice, onze energieleverancier, op basis van meterstanden tot en met heden (29-10-2011): “Uw nieuw ingeschat jaarverbruik voor gas ligt 22% lager dan uw oude jaarverbruik” en “Uw nieuw ingeschat jaarverbruik voor stroom ligt 13% lager dan uw oude jaarverbruik”.
Het nut van de bovengenoemde isolatie lijkt zich wel te hebben bewezen!!
Vriendelijke groet,

Piet uit Eibergen: “Het volgende is niet om u naar de mond te praten, maar echt waar gebeurd. Ik denk dat het nu 28 jaar geleden is geweest betrokken wij een nieuw huis met een ongeisoleerde vloer. In de winterdag sloeg ’s nachts de verwarming regelmatig aan en de vloer voelde zowel overdag maar ook ’s nachts koud aan. Op advies van mijn collega’s bij holland signaal in hengelo moest ik tonzon dekens aanbrengen. Het waren toen enkele zakken. Het was een hele klus, maar het effect was grandioos. De gemeten vloer voor het aanbrengen varieerde van 17 graden overdag tot 15 graden ’s nachts. De verwarming wordt ’s avonds terugdraaid naar 16 graden. Na het aanbrengen bleek ’s morgensvroeg dat op de vloer gemeten temperatuur 19.5 graden was en overdag op liep naar 20.5 graden. Het was net of er vloerverwarming aanwezig was.”