TONZON vloerisolatie maakt betonnen vloeren warmer

Zelfs betonnen vloeren worden warmer met TONZON. Het  vloerisolatie-systeem is het enige systeem dat ook de betonnen vloer beschermt tegen betonrot. Dit blijkt uit meer dan dertig jaar praktijkervaring. Ons systeem kent al vele enthousiaste gebruikers.

Ook betonnen vloeren isoleren met TONZON

Bij betonnen vloeren kunt u werken met brede lange banen, waarin veel isolerende lucht kan worden opgesloten.  

naarboven

Eerst drogen, dan isoleren

Veel niet-geisoleerde vloeren zijn vaak wat vochtig. Vooral als er een dampremmende vloerbedekking zoals zeil op de grond ligt, of als er een dampremmende laag op de vloer is aangebracht, blijkt de onderkant van de vloer nat. Dat is natuurlijk nadelig voor zowel de vloer als voor de leidingen en buizen in de kruipruimte. Met het TONZON Vloerisolatie systeem met Bodemfolie en Thermoskussens maakt u een eind aan deze problemen. Bij een vochtige vloer werken we in twee fasen.

  1. Eerst brengen we de Bodemfolie aan, waarna de vloer kan indrogen.
  2. Vervolgens brengen we de Thermoskussens aan. U krijgt een warme vloer.

Aanbrengen

De doe-het-zelver kan kiezen voor een plakmethode met bevestigingsband. Deze methode is voor de professional niet zo geschikt. De plakmethode vereist nogal wat doorlooptijd, omdat het band eerst moet drogen. Daardoor zou de professional vaker bij de klant moeten komen voor steeds een paar uurtjes werk. Voor hen is er de methode met foliepluggen.

naarboven