€100 cashback bij Tonzon Vloerisolatie

In samenwerking met het HIER Klimaatbureau organiseert TONZON een zomeractie met een cashback van € 100,- voor iedereen die tussen 25 juni en 31 augustus 2017 opdracht geeft voor het laten aanbrengen van het TONZON Vloerisolatiesysteem.

De deelnemers krijgen per post een formulier waarop ze hun gegevens kunnen invullen. Dit formulier wordt door de specialist ondertekend nadat het werk is uitgevoerd en wordt weer geretourneerd naar TONZON. Daarna wordt het bedrag op de rekening gestort.

Klik hier om het formulier te downloaden [pdf].

Hoe kom ik in aanmerking?

De actie is in principe exclusief bedoeld voor deelnemers aan HIER Bespaart, maar iedereen die de maandelijkse nieuwsbrief van HIER wil ontvangen, komt hiervoor in aanmerking. U kunt zich direct aanmelden voor deze nieuwsbrief via hier.nu/hier-bespaart.

Mensen die via het onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aanvragen geven automatisch toestemming dat TONZON hun e-mail adres doorgeeft aan HIER Bespaart voor de maandelijkse toezending van de nieuwsbrief. U kunt zich overigens ieder moment weer afmelden.

Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties. U kiest de meest voordelige actie. Vraag nu een offerte aan!

kies de bouwperiode van uw woning:

Veld voor aanvullende gegevens, bijvoorbeeld betonvloer, houten vloer, EPS-isolatie (na 1983), vloerverwarming, luchtverwarming, warmtepomp:

 

Download onze digitale brochure>>.