fbpx

Ambassadeur

Ambassadeur

TONZON Vloerisolatie

De beste reclame is mond-tot-mond reclame. Veel klanten vertellen anderen over hun goede ervaringen met TONZON. Wij vinden dat wij deze reclame dan ook moeten belonen. Om de positieve mond-tot-mond reclame te stimuleren, zijn wij een permanente regeling gestart. Voor elke nieuwe woning waar TONZON Vloerisolatie komt, is een premie van 50 euro per woning beschikbaar. Deze premie wordt uitbetaald nadat het vloerisolatiesysteem is aangebracht door een vertrouwde installateur of een doe-het-zelf pakket die is gekocht in onze webshop. Het maakt niet uit waar je woont, zolang je maar een nieuwe klant bent en nog geen TONZON onder de vloer hebt.

Wil je meedoen? Meld je dan aan met jouw adresgegevens via info@tonzon.nl en wordt ambassadeur van TONZON. Je krijgt dan een unieke code toegestuurd die je kan doorgeven aan geïnteresseerden. Deze code is gepersonaliseerd. Aan de hand van deze code weten wij dat jij desbetreffende geïnteresseerden van TONZON op de hoogte hebt gebracht. Voor de promotie krijg je van ons een starterspakket. Deze is sinds kort uitgebreid met een pakketje HR-Ketelfolie, waarmee je het warmteverlies bij de cv-ketel kan voorkomen. Lees hier meer informatie over warmtelekken.

Naast het starterspakket kan je bij ons ook extra foldermateriaal opvragen. Mocht iemand direct een offerte willen aanvragen, zorgen wij ervoor dat desbetreffende persoon een vrijblijvende offerte ontvangt van een lokale vertrouwde TONZON installateur. Wanneer de aanvrager een opdracht geeft, dan telt deze voor jou mee en krijg jij 50 euro voor elke woning nadat het werk is uitgevoerd. Tenzij je de premie schenkt, dan krijgt de aanvrager 50 euro teruggestort op zijn of haar bankrekening. Lees hier meer informatie over wie baat kan hebben bij TONZON Vloerisolatie. Ook wanneer je iets wilt doen tegen klimaatverandering is TONZON de meest milieuvriendelijke keuze.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief