Ambassadeur

Ambassadeur

Word TONZON ambassadeur

 

De beste reclame is mond-tot-mond reclame. Veel klanten vertellen uit zichzelf over hun goede ervaringen met TONZON. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Daarom hebben wij een ambassadeursprogramma waarmee je voor premies kan sparen. Bijvoorbeeld voor elke nieuwe woning waar TONZON Vloerisolatie komt (door jouw aanbeveling), is een premie van 50 euro per woning beschikbaar. Deze premie wordt uitbetaald nadat het vloerisolatiesysteem is aangebracht door een vertrouwde installateur.

Wil je meedoen en ook sparen voor leuke premies? Meld je dan aan met jouw adresgegevens via sales@tonzon.nl en word ambassadeur van TONZON. Je krijgt dan een unieke code toegestuurd die je kan doorgeven aan geïnteresseerden. Deze code is gepersonaliseerd. Aan de hand van deze code weten wij dat jij desbetreffende geïnteresseerden van TONZON op de hoogte hebt gebracht. Voor de promotie krijg je van ons een starterspakket waarmee je je cv kan optimaliseren. Lees hier meer informatie over warmtelekken.

Naast het starterspakket kan je bij ons ook extra foldermateriaal opvragen. Mocht iemand direct een offerte willen aanvragen, zorgen wij ervoor dat desbetreffende persoon een vrijblijvende offerte ontvangt van een lokale vertrouwde TONZON installateur. Wanneer de aanvrager een opdracht geeft, dan telt deze voor jou mee en krijg jij 50 euro voor elke woning nadat het werk is uitgevoerd. Tenzij je de premie schenkt, dan krijgt de aanvrager 50 euro teruggestort op zijn of haar bankrekening. Lees hier meer informatie over wie baat kan hebben bij TONZON Vloerisolatie. Ook wanneer je iets wilt doen tegen klimaatverandering is TONZON de meest milieuvriendelijke keuze.

 

SlimmeBuur

Ben je tevreden over je isolatie van TONZON? Word dan nu SlimmeBuur en deel je ervaring met je buren! Zo help je hen verder in hun zoektocht. Klinkt simpel, en dat is het ook! Meld je aan als SlimmeBuur.

 

Meld je nu aan als Ambassadeur

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief