Ambassadeur

Ambassadeur

Word TONZON ambassadeur

 

De beste reclame is mond-tot-mond reclame. Veel klanten vertellen uit zichzelf over hun goede ervaringen met TONZON. Daar zijn wij heel blij mee en daarom willen wij iets terug doen. Wil je meedoen en sparen voor leuke premies? Word dan TONZON ambassadeur.

De spelregels

Stap 1

Meld je aan met jouw adresgegevens via het formulier onderaan deze pagina.

Stap 2

Na je aanmelding ontvang je een unieke ambassadeurscode die je kunt doorgeven aan geïnteresseerden (deze code is gepersonaliseerd). Aan de hand van deze code weten wij dat jij desbetreffende geïnteresseerden van TONZON op de hoogte hebt gebracht.

Stap 3

Wanneer de aanvrager een opdracht geeft, telt deze voor jou mee en krijg jij € 50,- euro voor elke woning nadat het werk is uitgevoerd! Dit bedrag kan je na ontvangst natuurlijk ook schenken aan de aanvrager. It's up to you.

Mocht iemand een offerte willen aanvragen, zorgen wij ervoor dat desbetreffende persoon een vrijblijvende offerte ontvangt van een lokale vertrouwde TONZON installateur. Let op bij het invullen van het offerte-aanvraagformulier dat wel jouw ambassadeurscode wordt opgegeven.

 

SlimmeBuur

Ben je tevreden over je isolatie van TONZON? Word dan nu SlimmeBuur en deel je ervaring met je buren! Zo help je hen verder in hun zoektocht. Klinkt simpel, en dat is het ook! Meld je aan als SlimmeBuur.

 

 

Meld je nu aan als Ambassadeur

 

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief