Sponsoring

Sponsoring door TONZON

 

TONZON heeft diverse groepen en atleten gesponsord en doet dit tot heden nog steeds. Van Johan Reekers tot en met het Solar Team Twente. Lees daarover meer hieronder.

 

Johan Reekers

Wij als TONZON sponsoren Johan Reekers naar de Olympische Spelen. Wij hebben Johan Reekers sinds het verleden gesponsord naar de Paralympische Spelen in 2016 in Rio de Janeiro en naar het WK 2017 in Zuid-Afrika. Johan Reekers is geboren op 18 december in 1957 zonder benen, maar ondanks deze handicap haalt hij alles uit het leven. Hij behaalt al jaren vele overwinningen in diverse sporten zoals atletiek en zitvolleybal, maar liefst 8 keer nam Johan deel aan de Paralympische Spelen. Na de Spelen in Londen 2012 had Johan geen sponsor meer en vroeg hij of TONZON hem wilde sponsoren in zijn sportcarrière. Zo kwamen wij met Johan Reekers tot deze schitterende samenwerking.

Yara van kerkhof

Sinds 2018 sponsoren wij als TONZON een belangrijk onderdeel van de schaatscarrière van Yara van kerkhof. Als privésponsor van Yara ondersteunen wij door middel van een jaarlijkse bijdrage en een auto. Ook deze schitterende samenwerking blijft zich voortzetten. Yara van Kerkhof won in 2018 maar liefst 2 Olympische medailles tijdens de Winterspelen van dat jaar. Met de Olympische Winterspelen van 2022 in zicht gaat dit voor allebei de partijen een belangrijk jaar worden. Wij zijn erg blij een bijdrage te kunnen leveren aan de sportcarrière van Yara van Kerkhof.

Solar Team Twente

Solar Team Twente is een team van 20 enthousiaste studenten van Saxion en Universiteit Twente. Zij nemen elk jaar deel aan de World Solar Challenge in Australië: een race voor zonnewagens van meer dan 3000 kilometer. De race is bijvoorbeeld van Darwin naar Adelaide. Om deel te nemen aan de race is het team druk bezig met het ontwerpen van de auto. Tijdens één van de edities heeft het Solar Team een knappe prestatie neergezet door als tweede te finishen op maar 3 minuten afstand van de eerste plaats. Inmiddels is Solar Team Twente toe aan haar zoveelste editie van de World Solar Challenge. Er geldt maar één doel: winst in Australië. Met 20 zeer gemotiveerde studenten werken zij dan ook meer dan fulltime naar dit doel toe.

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer

 

of bel naar +31 (0)53 - 206 0067

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief