fbpx

Profiteer nu van de subsidie op woningisolatie

Wat houdt de nieuwe subsidieregeling in?

De subsidie op woningisolatie is sinds 1 januari 2021 ondergebracht in de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE). Woningeigenaren en Vereniging van Eigenaren kunnen gebruik maken van deze regeling. Profiteer zo snel mogelijk van deze regeling, laat jouw woning isoleren door TONZON en maak jouw woning energiezuiniger!

Hoeveel kan ik besparen?

Het isoleren van jouw vloer is de meest besparende maatregel: het levert de grootste energiebesparing op en met name de subsidie op vloerisolatie is aanzienlijk verhoogd. Bespaar nu tot wel 40% op jouw stookkosten door de vloer te isoleren. TONZON is expert op het gebied van vloerisolatie en biedt al 40 jaar de beste oplossing voor een warme en gezonde vloer.

Lees meer over onze unieke vloerisolatie

Wat zijn de voorwaarden?

De belangrijkste voorwaarde van deze subsidieregeling is dat er twee energiebesparende maatregelen genomen moeten worden. Dat betekent dat wanneer je jouw vloer wilt isoleren, je dit combineert met bijvoorbeeld het isoleren van het dak of van de muren. Het is niet noodzakelijk om allebei de maatregelen door hetzelfde bedrijf uit te laten voeren. TONZON biedt naast vloerisolatie ook dakisolatie en muurisolatie aan.

Hoe kom ik in aanmerking voor de subsidieregeling?

  • Je bent huiseigenaar en bewoner of lid van een VvE.
  • Je hebt niet eerder gebruik gemaakt van de ISDE.
  • Er worden twee isolerende maatregelen genomen.
  • De subsidie vraag je aan nadat de maatregelen zijn uitgevoerd en betaald.

Kom je niet in aanmerking voor deze subsidieregeling? Dan is het nog steeds voordelig om jouw woning te isoleren. Gas wordt steeds duurder en dus zal je de besparing op de gasrekening al tijdens de komende winter merken.

Energiebesparingslening

Wil je isoleren, maar heb je geen spaargeld beschikbaar? Naast de subsidie-regeling is het mogelijk om een energiebesparingslening aan te vragen. Met deze lening kan je tegen een lage rente energiebesparende investeringen te doen. Het Energiebespaarfonds berekent zelfs geen afsluitkosten.

Wanneer moet ik gaan isoleren en subsidie aanvragen?

De ervaring leert dat subsidiepotten snel leeg zijn. Regel dit op tijd. Heb je interesse in onze aanpak? Vraag nu een vrijblijvende inspectie aan van je kruipruimte, dan komt één van onze installateurs bekijken wat de isolatiemogelijkheden zijn.

Ben je geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Schrijf je in voor de nieuwsbrief