TONZON Vloerisolatie met Thermoskussens en bodemfolie. De dubbele aanpak van de kruipruimte Hoe  een vloer warmer wordt dan de lucht er vlak boven met de TONZON methode. Zie het bijzondere effect effect van slechts één laagje TONZON HR-folie. Warmte wordt niet meer uitgestraald
   
Hoe je  HR-radiatorfolie aanbrengt zonder de radiator van de kant te halen Hoe je een ligbad isoleert als een Thermosfles met TONZON thermoskussens Hoe je gewone buisisolatie veel beter kunt laten isoleren met HR-Bandagefolie

Diverse TV – items 

RTL4 experiment met een woonboot.
Een woonboot is gebouwd op 2 betonnen bakken. Bij een van de bakken is vloer fabrieksmatig geïsoleerd met wol. De bewoners voelen echter geen verschil. Ook met de IR camera is geen verschil te zien.
Wanneer de wol wordt vervangen door Thermoskussens dan is er wel verschil.
RTL4 Wist je Dat?
Zie hoe TONZON  een vochtige kruipruimte omtovert in een droge. Dit TV-item is opgenomen in twee delen. In een vochtige kruipruimte wordt TONZON Bodemfolie aangebracht. Enkele weken later is alles boven de Bodemfolie opgedroogd.

SBS6 Alles over wonen

Opnames gemaakt bij een vrijstaande woning waar alles is geïsoleerd, behalve de vloer, de convectorput, de CV-buizen en de radiatoren. Ook hier zijn de opnames in twee delen gemaakt. Bij de 1e opname vallen de druppels van de vloer.

SBS6 Feiten en Fabels
Het TV-item laat zien dat het een fabel is dat woningisolatie iets is voor de winter. Isoleren in de zomer heeft het voordeel dat je op tijd klaar bent voor de winter.

RTL4 Hier moet je zijn.  Dirk Taat voelt op zijn sokken het verschil.

Bewoners hebben al meer dan 30 jaar TONZON Vloerisolatie. Dan krijgen ze de kans de andere helft van het dubbel er bij te kopen. De woningen worden aan elkaar getrokken. Het nieuwe deel heeft echter vochtproblemen en een koude vloer.

 RTL7

TV-item waarin het duurzame karakter van TONZON Vloerisolatie aan de orde komt. Een dak vol zonnepanelen produceren meer stroom dan het bedrijf zelf nodig heeft.

 

Directe link naar RTL4- Trilogie Milieu in huis 15 min>>

[tubepress]