Nieuw product: isolerende brievenbus

De super isolerende brievenbus

Bij veel woningen komt via de brievenbus veel tocht en geluid de woning in. Om dit probleem op te lossen heeft TONZON een superbrievenbus in het assortiment opgenomen waardoor nauwelijks nog lucht en geluid de woning kan binnenkomen. “Het is net alsof je ineens een stuk verder van de straat afwoont”.

Deze brievenbus is standaard toepasbaar bij bijna alle voordeuren tot 7 cm cm dikte. Met de schachtverlenger kan dit nog worden verlengd tot 10 cm. De buitenklep is aluminiumkleurig. De binnenklep is verkrijgbaar in de kleuren wit (RAL 9010), creme-wit (RAL 9001) en grijs (RAL 7047). Het product is opgenomen in ons assortiment de super isolerende brievenbus. Met deze goed isolerende brievenbus verbeter je eenvoudig de isolatiewaarde en kierdichtheid van jouw voordeur. Het is een prima aanvulling op de TONZON aanpak waarmee je al veel kunt besparen (zie o.a. dit blogartikel).

De Homebox is voorzien van 2 kleppen met kierdichtingen. De buitenste klep is geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal.

De Homebox is betaalbaar, en heeft een mooie uitstraling inclusief unieke eigenschappen. Het is tochvrij Qv;10-waarde 0,00006665 dm³/s, kierdicht en isolerend U-waarde = 1,23 W/m²K. Het is een musthave voor elke woning. Daarnaast dempt de super isolerende brievenbus ook nog eens geluid. De geluidsisolatie van de brievenbus is Dn,e,w = 56dB.

Onderbouwende rapporten zijn via deze link in te zien.

Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium en de kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is verkrijgbaar in de kleur grijs (RAL 7047), cremewit (RAL 9001) en wit (RAL 9010).

De Homebox past nagenoeg in elke deur of kozijn, nieuw of bestaand. Het is als een koker ontworpen, welke eenvoudig met twee schroeven van binnenuit te monteren is. Door de verschuifbare kokerconstructie is deze brievenbus te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38mm tot en met 70mm en wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal. Met een schachtverlenger is het bereik zelfs te vergroten tot wel 100mm. Voor hele dunnen deuren kan iets van de binnenschacht worden afgezaagd om hem passend te maken.

Met deze super isolerende brievenbus, TONZON Vloerisolatie en het cv-optimaliseringspakket  ben je flink op weg naar een warmtepomp. Stel de temperatuur van het cv-water eens in op 50 graden en kijk of je het nog comfortabel warm kunt krijgen.

Ervaar ook de voordelen van dit nieuwe product

Schrijf je in voor de nieuwsbrief