Events

Waar je ons kunt vinden

Vorige events

16 maart 2021 t/m 18 maart 2021
Duurzaam Verwarmd | Beurs
Expo Haarlemmermeer

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet. Duurzaam Verwarmd is in 2021 25% groter dan voorheen en brengt zo nog meer exposanten en bezoekers uit de HVAC-sector met elkaar in contact.

18 mei 2021 t/m 20 mei 2021
Renovatiebeurs | Beurs
Brabanthallen, Den Bosch

De Renovatie Vakbeurs is een vakbeurs voor verbetering van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen. Het is een kennisplatform voor verbetering. Professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers vinden hier informatie, verbinding en business. Het gaat hierbij om kennis delen en zaken doen. Als je je interesseert vanuit zakelijk perspectief voor snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren, dan mag je de Renovatie Vakbeurs 2021 niet missen.

14 september 2021 t/m 18 september 2021
50 Plus beurs | Beurs
Jaarbeurs, Utrecht

De 50 Plus beurs is 's werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 96.000 bezoekers 6 thema's met informatie, entertainment en voordeel. Met 550 exposanten, workshops, proeverijen en presentaties. Maar ook optredens op podia met muziek, modeshow, dans en exposities. De 6 thema's zijn vakantie, vrije tijd, wonen, mode en beauty, gezondheid en maatschappij.

12 oktober 2021 t/m 14 oktober 2021
Vakbeurs Energie | Beurs
Brabanthallen, Den Bosch

Nederland staat voor uitdagingen en is nog steeds volop in transitie. Iedereen wil oplossingen. Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. Vernieuwers plukken daar de vruchten van met innovatieve concepten. Binnen 10 jaar moet de Nederlandse CO2-reductie met 49% gedaald zijn ten opzichte van 1990. In 2050 moet ons land nagenoeg klimaatneutraal zijn. Harde doelstellingen en kostbare ingrepen. Die echter vooral ook veel kansen met zich meebrengen. Vakbeurs Energie is al meer dan 15 jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. In 3 dagen delen vrijwel alle koplopers in besparing, opwekking en opslag hun kennis met duizenden beslissers.

12 november 2021 t/m 14 november 2021
Huis en Energie | Beurs
Expo Haarlemmermeer

Als huizenbezitter heb je veel verantwoordelijkheden. Het is een flinke studie om te weten wat er allemaal bestaat om je woning toekomstbestendig te maken. Want zijn er ook mooie zonnepanelen? En waarmee kan je nou jouw vloer het beste isoleren? Op consumentenbeurs Huis en Energie kan je nu alle mogelijke oplossingen zelf vergelijken. Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief