fbpx

Events

Waar je ons kunt vinden

Vorige events

16 maart 2021 t/m 18 maart 2021
Duurzaam Verwarmd | Beurs
Expo Haarlemmermeer

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet. Duurzaam Verwarmd is in 2021 25% groter dan voorheen en brengt zo nog meer exposanten en bezoekers uit de HVAC-sector met elkaar in contact.

18 mei 2021 t/m 20 mei 2021
Renovatiebeurs | Beurs
Brabanthallen, Den Bosch

De Renovatie Vakbeurs is een vakbeurs voor verbetering van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen. Het is een kennisplatform voor verbetering. Professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers vinden hier informatie, verbinding en business. Het gaat hierbij om kennis delen en zaken doen. Als je je interesseert vanuit zakelijk perspectief voor snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren, dan mag je de Renovatie Vakbeurs 2021 niet missen.

28 mei 2021 t/m 30 mei 2021
Huis en Energie | Beurs
Brabanthallen, Den Bosch

Als huizenbezitter heb je veel verantwoordelijkheden. Het is een flinke studie om te weten wat er allemaal bestaat om je woning toekomstbestendig te maken. Want zijn er ook mooie zonnepanelen? En waarmee kan je nou jouw vloer het beste isoleren? Op consumentenbeurs Huis en Energie kan je nu alle mogelijke oplossingen zelf vergelijken. Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief