Even trefzeker als TONZON

 

Het is 26 december 2016. Raymond van Barneveld, onze ambassadeur, moet nog vlak voor zijn wedstrijd op het WK darts in Londen, een post plaatsen. Nooit had hij gedacht dat de impact zo groot zou zijn. Voor eeuwig koppelde hij het woord trefzeker aan TONZON met de volgende Tweet:
 

 

           

We konden ons geen beter moment bedenken dan nu Nederland kennis te laten maken met TONZON. Een tijd van energie-onzekerheden maar ook een tijd van aanpakken en zelf actie ondernemen. Laten we eerlijk zijn, dat doen we het liefst op een leuke manier. Daarom omarmen we de strategie van Raymond en zal je de komende tijd een hoop leuke en opvallende samenwerkingen tegenkomen met verschillende nieuwe ambassadeurs.

Oké, maar wat doet TONZON precies? Zoals Barney vertelde ken je misschien de slimme HR-Radiatorfolie, maar we staan vooral bekend om onze vloerisolatie. We zijn de uitvinder van een #Trefzekere isolatietechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van lucht die op de plaats van bestemming gratis aanwezig is. Lucht wordt opgesloten in de Thermoskussens en deze functioneren als een soort thermosfles onder je vloer. Daarnaast is ons isolatiemateriaal het meest mens- en milieuvriendelijk. Tegenwoordig voorzien we ook muren, daken, leidingen en zelfs ligbaden van TONZON folie om zoveel mogelijk energie te besparen.

 

Nederland even trefzeker als TONZON

Tijd dus om heel Nederland #EventrefzekeralsTONZON te maken. Met een trefzeker geïsoleerd huis bespaar je een hoop. Ga zelf aan de slag, het is makkelijker dan je denkt. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor TONZON Vloerisolatie

Optimaliseer je cv-installatie

Lang niet alle warmte komt terecht op de plek waar we deze willen hebben. Bij radiatoren, verwarmingsbuizen, ketels en boilers is er vaak sprake van onnodig warmteverlies. Met de trefzekere producten van TONZON zoals de HR-Radiatorfolie en de vensterbankfolie voorkom je warmteverlies en bespaar je op een eenvoudige manier energie en geld. Bekijk de producten in onze webshop.

Bodemfolie

Met de Bodemfolie van TONZON zorg je voor een schone en drogere kruipruimte. De bodemfolie kan je zelf makkelijk aanbrengen op de bodem van de kruipruimte en deze is op maat te bestellen in onze webshop. 

TONZON Vloerisolatie

Zelfs het vloerisolatiesysteem kan je makkelijk aanbrengen. De Thermoskussens breng je aan onder je vloer. Lees meer informatie hierover.

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer

 

Vraag vrijblijvende informatie aan of bel naar +31 (0)53 - 206 0709

Schrijf je in voor de nieuwsbrief