TONZON lanceert Zomeractie 2024 voor vloerisolatie en warmteafgifte-optimalisatie

TONZON lanceert Zomeractie 2024 

 

Enschede, 10-6-2024 - TONZON, expert op het gebied van vloerisolatie en warmtesystemen, heeft vandaag de lancering bekendgemaakt van haar Zomeractie 2024. Deze actie is bedoeld om mensen te activeren om nog deze zomer hun vloer te (laten) isoleren en aan de slag te gaan met het optimaliseren van de warmteafgifte van hun verwarmingssysteem.

Stortregens kunnen kruipruimtes tijdelijk onbegaanbaar maken, terwijl in de zomerperiode doorgaans het minste water in de kruipruimte staat. Dit maakt de zomer een ideaal moment om vloerisolatie aan te brengen.

Tijdelijk extra € 200,- voordeel boven op de lopende overheidssubsidies.

Mensen die het willen laten uitvoeren en uiterlijk 31 juli 2024 een offerte aanvragen, komen in aanmerking voor een extra voordeel van € 200,- bovenop de bestaande overheidssubsidies. Dit voordeel bestaat uit € 100,- cashback van TONZON, die binnen 8 dagen na ontvangst van het opleverformulier wordt overgemaakt. De andere € 100,- is een (zomer)korting die de installateur direct verrekent op de factuur.

Mensen die zelf aan de slag willen, kunnen vanaf 10 juni tot met 31 augustus 2024 met 15% korting TONZON-producten bestellen in de webshop.

"Met deze Zomeractie 2024 willen we mensen stimuleren om nu actie te ondernemen en te profiteren van de ideale zomeromstandigheden voor vloerisolatie", aldus Ton Willemsen. "Door de extra voordelen boven op de subsidies, maken we het voor iedereen aantrekkelijk om deze zomer aan de slag te gaan."

Meer informatie over de Zomeractie 2024 van TONZON is te vinden op ZOMERACTIE 2024

Schrijf je in voor de nieuwsbrief