Kosten vloerisolatie

Onze gespecialiseerde installateurs zijn zorgvuldig getraind om goed werk te leveren in krappe kruipruimtes

 

Bij aanvraag wordt elke klant in contact gebracht met één van onze dichtstbijzijnde gespecialiseerde installateur. Deze komt de kruipruimte eerst inspecteren om te zien of het werk tegen de basisprijs is uit te voeren. Zijn er omstandigheden waarom het duurder zou moeten zijn, dan gaat dit in duidelijk overleg met de klant. Hieronder volgt een weergave van de basisprijzen voor de standaard aanpak met het driekamer Thermoskussen.

 

Tabel met basisprijzen

Inclusief BTW en installatie

 

 

Basisprijzen

 

Bovenstaande tabel geeft de basisprijzen voor het leveren en aanbrengen van het complete vloerisolatiesysteem van TONZON bestaande uit de Thermoskussens en Bodemfolie. Factoren die de prijs kunnen verhogen zijn bijvoorbeeld: een slechte of ontbrekende toegang tot de kruipruimte, een zeer lage of zeer hoge werkruimte, meerdere (kleine) vakken, veel leidingen en ophangbeugels, (af en toe) water in de kruipruimte waardoor er extra materiaal nodig is en misschien in twee fases gewerkt moet worden, enzovoort. Daarnaast, wanneer de kruipruimte opgeruimd moet worden komen er opruimkosten bij. Het is dus afhankelijk van de omstandigheden of er afgeweken wordt van bovenstaande basisprijzen.

 

Doe het zelf

 

Zelf het isolatiemateriaal aanbrengen kan behoorlijk schelen op de kosten. Let wel dat werken in de kruipruimte vaak lastig is. Als je de werkzaamheden laat uitvoeren, kan je er op vertrouwen dat het materiaal goed aangebracht wordt en dus optimaal effect heeft. Lees meer over het isoleren van de kruipruimte. Ga je zelf de kruipruimte isoleren, dan ligt deze verantwoordelijkheid bij jezelf. Bij het zelf installeren heb je Thermoskussens, Bodemfolie en meerdere materialen nodig voor de bevestiging en afwerking. In de meeste gevallen komen de kosten uit op ongeveer €17,- per m². Ontdek hoe jij zelf jouw kruipruimte kan isoleren.

 

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer

 

Vraag vrijblijvende informatie aan of bel naar +31 (0)53 - 206 0709

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief