Kosten vloerisolatie

Onze gespecialiseerde installateurs zijn zorgvuldig getraind om goed werk te leveren in krappe kruipruimtes

 

Bij aanvraag wordt elke klant in contact gebracht met de dichtstbijzijnde, erkende TONZON installateur. Deze komt de kruipruimte eerst inspecteren. Hieruit kan blijken dat er omstandigheden zijn, waardoor er meerkosten ten opzichte van de basisprijs zijn. Dit gaat in duidelijk overleg met de klant. Hieronder volgt een weergave van de basisprijzen voor de standaard aanpak met het driekamer Thermoskussen.

 

Tabel met basisprijzen

Inclusief BTW en installatie

 

 

Basisprijzen

 

Bovenstaande tabel geeft de basisprijzen voor het leveren en aanbrengen van het complete vloerisolatiesysteem van TONZON bestaande uit de Thermoskussens en Bodemfolie. Factoren die de prijs verhogen zijn bijvoorbeeld: een slechte toegang tot de kruipruimte, een zeer lage of zeer hoge kruipruimte, meerdere compartimenten, veel leidingen en ophangbeugels, (af en toe) water in de kruipruimte, waardoor er extra materiaal nodig is en misschien in twee fases gewerkt moet worden, enzovoort. Daarnaast, wanneer de kruipruimte opgeruimd moet worden, komen er extra opruimkosten bij. Afhankelijk van de omstandigheden kan er afgeweken worden van bovenstaande basisprijzen.

 

Doe het zelf

 

Zelf het isolatiemateriaal aanbrengen kan behoorlijk schelen op de kosten, maar werken in de kruipruimte kan lastig zijn. Wanneer je de werkzaamheden laat uitvoeren, kan je er op vertrouwen dat het materiaal goed wordt aangebracht en dus optimaal effect heeft. Lees meer informatie over het isoleren van de kruipruimte.

Ga je zelf de kruipruimte isoleren, dan ligt deze verantwoordelijkheid bij jou. Bij het zelf installeren heb je de Thermoskussens, bodemfolie en meerdere materialen nodig voor de bevestiging en afwerking. In de meeste gevallen komen de kosten uit op ongeveer €17,- per m². Ontdek hoe jij zelf jouw kruipruimte kan isoleren.

 

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer

 

Vraag vrijblijvende informatie aan of bel naar +31 (0)53 - 206 0709

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief