Kosten vloerisolatie

Onze gespecialiseerde installateurs zijn zorgvuldig getraind om goed werk te leveren in krappe kruipruimtes

Bij aanvraag wordt elke klant in contact gebracht met één van onze dichtstbijzijnde gespecialiseerde installateur. Deze komt de kruipruimte eerst inspecteren om te zien of het werk tegen de richtprijs is uit te voeren. Zijn er omstandigheden waarom het duurder zou moeten zijn, dan gaat dit in duidelijk overleg met de klant. Hieronder volgt een weergave van de richtprijzen voor de standaard aanpak met het driekamer thermoskussen.

Tabel met richtprijzen

Inclusief BTW en installatie

Uitzonderingen

De richtprijzen kunnen veranderen bij uitzonderingen. Hieronder staan een paar voorbeelden weergegeven van uitzonderingen:

  • Wanneer de kruipruimte krapper of hoger is dan normaal. Voor krappe of hogere kruipruimtes wordt een extra toeslag gerekend.
  • Wanneer er slechte toegang is tot de kruipruimte.
  • Wanneer er meerdere kleine vakken in de kruipruimte zijn.
  • Wanneer er veel leidingen en ophangbeugels in de kruipruimte zijn.
  • Wanneer er (af en toe) water in de kruipruimte is.
  • Wanneer de kruipruimte opgeruimd moet worden.

Doe het zelf

Zelf het isolatiemateriaal aanbrengen kan behoorlijk schelen op de kosten. Let wel dat werken in de kruipruimte vaak lastig is. Als je de werkzaamheden laat uitvoeren, kan je er op vertrouwen dat het materiaal goed aangebracht wordt en dus optimaal effect heeft. Lees op deze pagina meer informatie over het isoleren van de kruipruimte. Ga je zelf de kruipruimte isoleren, dan ligt deze verantwoordelijkheid bij jezelf. Bij het zelf installeren heb je thermoskussens, bodemfolie en meerdere materialen nodig voor de bevestiging en afwerking. In de meeste gevallen komen de kosten uit op ongeveer €17,- per m². Lees hier hoe jij zelf jouw kruipruimte kan isoleren.

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer

Vraag vrijblijvende informatie aan of bel naar 053 433 23 91

Schrijf je in voor de nieuwsbrief