fbpx

Kruipruimte isoleren

Al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het isoleren van kruipruimtes

Met onze volledige aanpak van de kruipruimte toveren we deze om van een natte, koude ruimte die veel warmte onttrekt aan de vloer, naar een droog fundament dat de warmte in huis houdt. Laat jouw kruipruimte isoleren met TONZON. Profiteer van een warmere vloer, energiebesparing, minder vocht in huis en een positieve impact op jouw wooncomfort en gezondheid.

De inspectie

Als je bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt komt er eerst iemand langs om een inspectie van de kruipruimte uit te voeren. We bekijken de situatie in de kruipruimte en besluiten ten eerste of TONZON mogelijk is. Gelukkig zullen er in 95% van de gevallen geen problemen zijn. Het kan voorkomen dat door te weinig ruimte of ongedierte het niet mogelijk is om TONZON aan te brengen. Maar ook daar zijn oplossingen voor te vinden, zo kun je roosters plaatsen om ongedierte buiten te houden of zand afgraven om meer ruimte te maken. Vervolgens kan er meteen een offerte op maat gemaakt worden. Dit is ook een uitgelezen moment om jouw dringende vragen kwijt te kunnen aan één van onze specialisten.

Garantie

Als fabrikant garanderen wij dat onze producten ten minste 10 jaar lang optimaal zullen werken. Als je het idee hebt dat er iets mis is, neem dan in eerste instantie contact op met jouw installateur. Deze kan eventuele reparaties uitvoeren. Zijn er verder nog problemen dan staat het TONZON team altijd voor je klaar. Voor meer informatie over onze garantieregeling, zie de algemene voorwaarden.

Bij TONZON krijg je:

  • Gratis inspectie van de kruipruimte met deskundig advies.
  • Een offerte op maat gemaakt voor jouw woning.
  • Werkzaamheden die vaak binnen een dag uitgevoerd kunnen worden.
  • 10 Jaar garantie.

Uitvoering

Vaak kunnen de werkzaamheden binnen een dag gedaan worden, afhankelijk van het oppervlak van de woning. Bij hele vochtige kruipruimtes kan het zijn dat er in twee fases gewerkt moet worden. In dat geval is stap 1 is het afdekken van de kruipruimtebodem met TONZON bodemfolie. Dit stopt vocht dat via de bodem de kruipruimte binnendringt, hierdoor droogt de kruipruimte op. Dit kan een week of twee duren. Als de kruipruimte droog is kunnen we de isolatie aanbrengen. Omdat het ophangen van de thermoskussens zonder geluidsoverlast gaat en er geen gassen of chemicaliën nodig zijn, kan je dus gewoon thuis blijven op de dag dat wij de isolatie aanbrengen.

 

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer

Vraag vrijblijvende informatie aan of bel naar 053 433 23 91

Schrijf je in voor de nieuwsbrief