Wat gebeurt er nadat ik een vrijblijvende offerte heb aangevraagd?

Wat gebeurt er nadat ik een vrijblijvende offerte heb aangevraagd voor TONZON Vloerisolatie?

Wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor TONZON Vloerisolatie, maar wil je eerst graag weten hoe dat proces precies verloopt? Of heb je al een vrijblijvende offerte aangevraagd en ben je benieuwd naar het vervolg? In deze blog vertellen wij je onder andere over de voorbereiding op een vrijblijvende inspectie en leggen we je uit waar de installateur naar kijkt.

Nadat je een vrijblijvende offerte hebt aangevraagd voor TONZON Vloerisolatie, word je door onze Sales Support gekoppeld aan de dichtstbijzijnde TONZON vertrouwd installateur. Vervolgens neemt de installateur contact met je op voor het inplannen van de vrijblijvende inspectie van jouw kruipruimte. 

Hoe bereid je je voor op de vrijblijvende inspectie?
Op de dag van de vrijblijvende inspectie kan je vragen stellen aan de installateur. Ook is het belangrijk dat jouw kruipruimte toegankelijk is. Bijvoorbeeld, is de toegang tot jouw kruipruimte in de meterkast? Zorg er dan voor dat de meterkast zo is opgeruimd dat de installateur het luik naar de kruipruimte kan openen. Dit is niet alleen belangrijk voor veilig werken, maar het zorgt er ook voor dat de installateur de vrijblijvende inspectie van de kruipruimte zo goed mogelijk kan uitvoeren.

Waar kijkt de installateur naar?
In de kruipruimte kijkt de installateur onder andere naar:

  • Hoeveel isolatiemateriaal van het vloerisolatiesysteem nodig is. Hij meet de lengte en breedte van de kruipruimte en de afstand tussen de balken.
  • Of er obstakels in de kruipruimte zijn die het plaatsen van TONZON Vloerisolatie moeilijker maken. Het kan zijn dat er puin uit de kruipruimte verwijdert moet worden. Denk bijvoorbeeld aan organisch puin of misschien moet eerst een laag water weggehaald worden. Wanneer dat zo is, zal de installateur dat aangeven.

 

Vrijblijvende offerte op maat
Na de inspectie maakt de installateur voor jou een vrijblijvende offerte op maat. Vervolgens kan je een besluit nemen die voor jou goed voelt.

 

 

Je gaat akkoord met de offerte en kiest voor TONZON Vloerisolatie

Wanneer je akkoord bent gegaan met de offerte, zal dezelfde TONZON vertrouwd installateur samen met jou een dag uitkiezen voor de installatie van TONZON Vloerisolatie. TONZON Vloerisolatie is geheel opvouwbaar zodat het zelfs door het allerkleinste kruipruimteluik past, daardoor is er geen vrachtwagen nodig. Daarnaast bevat het materiaal geen stof, vezels of giftige gassen waardoor je thuis kan blijven tijdens de montage.

Installatiedag(en)
Vaak kan het installeren van het vloerisolatiesysteem binnen één dag worden uitgevoerd, afhankelijk van het oppervlak van de woning en afhankelijk van hoe vochtig de kruipruimte is.
Wanneer de kruipruimte heel vochtig is, kan het zijn dat er in twee fases gewerkt moet worden. Eerst zal de kruipruimtebodem afgedekt worden met TONZON Bodemfolie. Dit stopt vocht dat via de bodem de kruipruimte binnendringt. De Bodemfolie zorgt voor een schonere en drogere kruipruimte. Dit kan een week of twee duren. Wanneer de kruipruimte daadwerkelijk droog is, zal het isolatiemateriaal worden aangebracht. Daarbij kan je kiezen uit het driekamer Thermoskussen of het vierkamer Thermoskussen (welke een nog hogere isolatiewaarde heeft).

Echtheids- en garantiecertificaat

Nadat TONZON Vloerisolatie succesvol in jouw kruipruimte is geïnstalleerd ontvang je per post het echtheids- en garantiecertificaat waarmee je recht hebt op 10 jaar garantie. Bewaar dit certificaat goed samen met de factuur bij de papieren van jouw woning. Op de factuur staat namelijk vermeld welke isolatiewaarde er is aangebracht en de hoeveelheid vierkante meters. Het zal je goed van pas komen wanneer je de woning wilt verkopen of wanneer je een energielabel wilt laten maken. 

Vraag nu jouw vrijblijvende offerte aan

Samengevat, na het aanvragen van een vrijblijvende offerte wordt er automatisch contact met je opgenomen door de dichtstbijzijnde TONZON vertrouwd installateur. Tijdens de vrijblijvende inspectie kan je vragen stellen aan de installateur en zal de installateur jou voorzien van belangrijke informatie en zijn bevindingen. Daarna krijg je een vrijblijvende offerte op maat en ben je vrij een besluit te nemen die voor jou goed voelt. 

Ben jij benieuwd naar TONZON Vloerisolatie, of het mogelijk is in jouw kruipruimte? 
Vraag simpel en snel jouw vrijblijvende offerte aan via het online formulier.

Word TONZON ambassadeur

De beste reclame is mond-tot-mond reclame. Veel klanten vertellen uit zichzelf over hun goede ervaringen met TONZON. Daar zijn wij heel blij mee en daarom willen wij iets terug doen. Wil je meedoen en sparen voor leuke premies? Word TONZON ambassadeur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief