Hieronder een aantal spontane reacties die zijn geplukt van Facebook

Jolanda van Tuijl (Utrecht) 
Wij hebben ruim 30 jaar geleden met Tonzon laten isoleren.( volgens mij door de uitvinder zelf…)   Nu is de woonkamer gerenoveerd, en alles in de kruipruimte geïnspecteerd. Alles is nog goed!!!  Droog en fris, en de vloerisolatie is nog net zo goed als toen.  Complimenten!!

Alice Olij-Woudstra Hebben Tonzon vloerisolatie al jaren! Zeer tevreden

Dirk Mol Ik heb nu eindelijk een vrouw met warme voeten

Rob Den Besten Tonzon werkt met een stenen vloer echt. Heb vloerverwarming stenen vloer met plavuizen. Scheelt echt aanzienlijk, geloof me. Het is geen verkooppraatje maar Tonzon onder de vloer scheelde me ondanks een niet heel erg koude winter al zo n 300 euro deze winter

Krijn Kros Wij hebben in Den Haag een woning uit 1932 (houten vloeren) en hebben een paar jaar geleden ook de vloeren van woonkamer-keuken en de twee slaapkamers beneden laten isoleren met TONZON isolatie materiaal. Voorheen altijd koud in huis, koude voeten enz. Nu durf ik zelfs op blote voeten de vloer te betreden. Fantastisch materiaal. Uiteraard een geweldige aanrader voor iedereen. Of de vloeren nu van hout of beton zijn …. bij beiden werkt het perfect.
Wij merken het verschil waar wel en niet geïsoleerd is. De granito vloer in de gang ligt op een zandbed en is niet onder te komen. Deze vloer voelt veel kouder aan dan de houten geïsoleerd vloeren.

René de Jong De ervaring die ik heb, is met een houten vloer. Het werkt Echt geweldig! Het scheelt Echt 2 graden. Wis niet wat ik voelde toen ik in mijn woonkamer kwam, Echt een andere warmte. De mensen vertellen het Echt goed.

 

Greet Bresters (groningen) Sinds een paar maanden TONZON. Het verschil is enorm. Geweldig!

Krijn Kros Gedeeld. Omdat ik uit ervaring kan zeggen dat TONZON vloerisolatie een wereld van verschil is tussen koude voeten en s winters zelfs op blote voeten kunnen lopen … op een houten vloer uit 1932. (Den Haag)

Truus Ten Winkel-ten Dam Super blij met TONZON. Wij ook sinds kort vloerisolatie laten aanbrengen. Dit hadden we veel
eerder moeten doen! En geen koude voeten meer
hoe fijn is dat!

Coen Verheul afgelopen 1/2 jaar tot eind mei ca. 20-25% gas minder verbruikt., plus bijna geen vocht meer in huis. Erg tevreden!!

Helma Eertman-mulder Wij hebben al TONZON vloer isolatie. Top produkt lekkere warme kamer i.p.v de kruipruimte en niet te vergeten minder stookkosten….

Joop Van der Burg Ik ben vol lof over de Tonzon-vloer !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Janny Habing Wij hebben ook TONZON wat een verschil!!!
Echt een super isolatie!!!!

Huib Burchartz Wij hebben baat bij de onlangs aangebrachte Tonzon isolatie….vakwerk en prima service

Prisca Karsch (Stadskanaal)
Wij zijn er zooo blij mee. Muffe geur is weg en het is veel comfortabeler geworden. Geen koude zones meer in de kamer.

Carola Derks (Coevorden)
Wij hebben de vloerisolatie, en zijn er nog elke dag blij mee. Aanrader! Simpel en zeer doeltreffend.

Minke Bergsma de Jong (Leeuwardentonzon zit erin en de subsidie is binnen! tevreden klant

Gaby Belder-Kouwenhoven Sinds april hebben wij TONZON isolatie.
Nog geen ervaring met de winter dus, maar de kamer thermostaat staat nu steeds drie graden hoger. Ik loop op blote voeten over de plavuizen vloer, die is natuurlijk niet warm, maar ook niet meer steenkoud is.
De gasmeterkast is niet meer vochtig en mijn dochter merkte op dat het niet meer zo koud is op het toilet.
De atmosfeer in de woonkamer is anders.
Ben benieuwd naar de winter.
Voorlopig tevreden!

Klaas Hulsebosch Ook met een houten vloer werkt Tonzon, wij zijn zeer tevreden.

Brant Zijlstra  (Leeuwarden)
Sinds begin maart aangelegd het vochtprobleem is nu opgelost met de bodemfolie geen muffe geuren meer.
Meterkast nu ook weer droog en nu koeler onder de vloer.
Werkt goed in combinatie met de vloerverwarming.
Gasverbruik nu dicht bij de vergelijkingsgroep ongeveer 30 procent minder dan voorheen.

Henk de Jong (Sliedrecht)
Wij hebben ook de Tonzon vloerisolatie. Super tevreden. !!

Rob Scheltens (Apeldoorn)
Heel goed product. Goede service. Heel erg tevreden.

Jantine van Vaals (Zoetermeer) 
Een week geleden is bij ons de vloer geïsoleerd met Tonzon. Een duidelijk merkbaar verschil!

Jan Parlevliet
Vorig jaar bij ons geplaatst en we zijn enorm tevreden. Zelfs in de kou periode blijft de temperatuur op 16 a 17 graad. Grandioze investering geweest

Corné Oomens (Rijen) 
Vorig jaar onze kruipruimte laten isoleren. Vanaf dag 1 merken we het verschil! Dit na vele malen ” nee” verkopen door andere bedrijven. Omdat de kruipruimte te ondiep zou zijn.. Top Tonzon en bouwbedrijf Breda

Anneke Klok-hoitzing (Oud Beijerland) 
Heel goed merk, vraag maar aan me, wij hebben dit vorig jaar laten plaatsen. Werkt echt zo goed!!!!!!

Ronald Rollman (Warder) 
Ik ben zeer tevreden over TONZON vloerisolatie. Het is nu ongeveer twee weken geleden dat mijn betonvloer is geïsoleerd en de woonruimte is voelbaar verbeterd. En meetbaar, de luchtvochtigheid gaat verder omlaag.

René de Jong (Ouderkerk aan den IJssel)
Werkt helemaal toppie!

Hilda Ebbers (Gendringen)  Ook wij zijn super blij en tevreden met de isolatie van Tonzon! Erg  klantvriendelijk en werken erg netjes!!

Marloes de Krom (Woudsend)  Bij ons chalet is in novemer tonzon vloerisolatie aangebracht. het
waseen hele klus, maar vol optimisme na 2,5 dag was de klus geklaard. wat zijn wij blij dat we de beslissing hebben genomen om met    tonzon in zee te gaan. zo veel comfortabeler en een betere  verdeling van de warmte inons hele chalet. geen koude voeten en onderbenen meer. thermostaat 2  graden lager en toch veel aangenamer. ik was erg sceptisch, maar nu erg enthousiast. een aanrader!!

Annaloes Vacano (Schagen)  Wij zijn ook super tevreden ,kan het iedereen aanraden.

Jochem Den Dulk (Zoetermeer)
Nog elke dag plezier van Tonzon vloerisolatie. Zoveel comfortwinst!

Eduard Gorter (Andijk Oost)
Wij zijn ook zeer tevreden met Tonzon.

Sjoerd en Helen Tigchelaar (Hilversum) Tigchelaar 100 % tevreden over “TONZON” isolatie. Geen koude vloeren  meer!

Jan van Straelen (Hoogland)  Sinds eind november dit jaar de vloer laten isoleren met Tonzon. Wat een verschil. De woonkamer is veel warmer, geen koude voeten meer en in de morgen is de woonkamer veel minder afgekoeld. wij merken dus een duidelijk verschil.

Bob Klijnveld
Hebben we al 2 jaar onder de vloer en naar volle tevredenheid.

René de Jong (Ouderkerk aan den IJssel)
Zeer tevreden over! Het went wel snel:) maar weet nog goed hoe het voorheen was smile-emoticon had ik m’n kachel op 22graden en dan nog met een kleedje over me heen.nu zet ik hem op 21 graden zonder kleedje. Echt geen spijt van smile-emoticon

Jelle Rienstra (Balk)
Bij ons was het zelfde aan de hand. Gemiddeld 25 cm (grond)water in de kruipruimte. Zelf de boel ingemeten en besteld via webshop Tonzon. Water weggepomt en eerst noppenfolie neergelegd, dit verhoogd het drijfvermogen en beschermd gelijk de bodemfolie. Daarna bodemfolie aangebracht en bij de muren omhoog. Het grondwater zal blijven maar nu mooi onder de folie. Luchtvochtigheid in huis gezakt van 78 naar 52% !

Rinus Hagen (Kamerik)
Sinds mei 2014 Ton Zon isolatie koste wat 1750, € en geen subsidie maar wel 28% besparing de granietvloer een stuk comfortabeler geen temperatuur wisselingen meer . Ben dan ook zeer tevreden

Marc De Wolf (Eindhoven)
We hebben dit systeem al een jaar of twee en zijn er zeer blij mee! De vloer is ook aangenaam geworden van temperatuur, die was altijd ijskoud in de winter. Aanrader!

Nora Henry Swankhuizen
Fantastisch resultaat, verhoogt het woongenot significant!

Michel Knoester (Heel )
Direct na aankoop van ons huis laten doen. Werkt perfect. Geen spijt van.

Alice Olij-Woudstra (Krommenie )
Bij mij hangt dit spul al 30 jaar onder de vloer!!!! Het was toen nog niet zolang op de markt. Zeer tevreden omdat het nog eens extra geïsoleerd word door de spinnenwebben.

Dolf Melissant (Sleen)
De waarheid kan hard zijn. Pur is slecht voor zowel de gezondheid als de houten vloeren. Zelf meegemaakt dat een installateur weigerde pur aan te brengen. Eindelijk iemand die eerlijk was en niet op geldelijk gewin uit was. Hierdoor heeft deze persoon een florerend bedrijf. Nu TonZon de vloerisolatie laten aanbrengen en steek nu het voordeel in mijn zak. En 40% is beslist niet overdreven. Zeer tevreden klant.

Pieter Dol (Rijsenhout)
Wij hebben het hier ook scheelt echt veel energie

Rob van der Wal (Heiloo) 
Sinds half februari Tonzon in ons jaren 30 huis. Het is een genot. Met blote voeten op het laminaat dus heb ik geen cijfers nodig want we voelen het!

Celia van Depol (Renswoude) 
Wij zijn zeer tevreden over de isolatie zit er nu 2 maanden in. binnen een paar dagen konden we al verschil merken.

Bob Klijnveld
Het is en blijft een heel mooi systeem. Sinds 2013 gedaan samen met een gecertificeerd timmerbedrijf uit Hedel en het comfort is behoorlijk gestegen!

Els Derksen (Eerbeek)
Wij zijn ook heel tevreden over TONZON. Je merkt echt verschil!!. Aangebracht door Vreedeveld te Apeldoorn. Top bedrijf!!. Goede service en afhandeling.

Loek Petiet (Oosthuizen)
Het is fantastisch ook zeer om je stookkosten naar beneden te krijgen dat is prima gelukt een echte aanrader

Okje Kuperus
Prima spul! Wij hebben het ook, nu veel minder optrekkende kou,

Herma van der Linde (Berkel en Rodenrijs)
Super! Wij hebben het een jaar geleden laten doen. Temperatuur veel comfortabeler. En ook geen last van vocht meer. Ik wil niet meer verhuizen.

Arjan Van Opzeeland  (Vlaardingen)
10 jaar geleden aangeschaft, zit nog steeds prima! Gemiddeld zitten we 30% onder het gemiddelde qua energieverbruik (via Eneco site) in onze buurt. Geen schimmel, een granito vloer waar je met blote voeten op kan lopen en keiharde balken. 1 tip, laat TonZon het werk uitvoeren, daar hebben ze acrobaten in dienst die het lachend en netjes doen!

Thijs Haselberg (Lochem)
Vloer is zeker 2 graden warmer geworden, en binnen zeker 10% minder vocht. Dus blijft het langer comfortabeler en minder stoken.

Geert Goossens (Echt)
Tonzon de beste vloerisolatie is tevens vloerverwarming, genieten vanaf het aanbrengen er van!

Dolf Melissant (Sleen)
Sinds maandag ook Tonzon vloerisolatie. Nu al merkbaar. Verwarming uit en als je ‘sochtends beneden komt 17 graden. Was met dezelfde nachttemperatuur 14 graden. Net personeel en snelle afhandeling. Ik weet zeker dat we er van gaan genieten.

Rob Hage (Den Haag)
Reeds sinds januari vloer geïsoleerd, binnen no time is de kamer op temperatuur, heerlijk. Zo een verschil dan voor de isolatie.

Yvonne Neijts (Berkhout)
Wij zijn supertevreden over de werking van TONZON
Walter Wensveen Prima ervaring met Tonzon-installateur Geraldo Entius uit Berkhout, Noordholland

Truus Koster
Begin oktober hebben we de Tonzon vloerisolatie laten aanbrengen. Meteen resultaat voelbaar. De woonkamer is sneller op een aangename temperatuur en blijft ook beter op temperatuur. We zijn er heel blij mee. En we kregen ook bericht van Gemeente Zaanstad dat we een subsidie van € 680 tegemoet kunnen zien. TOP!

Wendy van Baggem
Na ervoor gespaard te hebben was het gisteren dan zover. Ook bij ons de kruipruimte laten isoleren en wat een verschil al een dag later. Wij zijn er heel erg blij mee smile-emoticon like-emoticon

Diana Voorbij
Ook bij ons meteen merkbaar. Geen muffe vochtige lucht meer in het kruipruim. En warmer in huis. Echt behaaglijk. Vorige week is het gedaan..

Ludo Bil
Antoine Garnier Patrick Duchens regardez La vidéo très intéressant

Marc De Wolf (Eindhoven ) 
We hebben dit systeem al een jaar of twee en zijn er zeer blij mee! De vloer is ook aangenaam geworden van temperatuur, die was altijd ijskoud in de winter. Aanrader!

 Lieke Prins Korff (Delft)
Bij ons scheelde het in de winter 4 graden als we opstaan. Eerst koelde het huis af naar 15 graden en nu rond de 18/19 graden

Eric Outsidehome (Brielle )
Temperatuur in huis is flink omhoog gegaan. in de Nachtelijke uren blijft de temperatuur goed hangen.  De isolatie gebruikt bij een houten vloer. Echt een aanrader.
.
Nora Henry Swankhuizen (Hilversum )
Fantastisch resultaat, verhoogt het woongenot significant!

Thom van Son
Deze week Tonzon Vloerisolatie laten uitvoeren door Van der Werf uit Heemskerk. Zeer tevreden over afhandeling. Plavuizen vloer voelt nu al minder koud. Heb inmiddels al betaald, dus gratis installatie zit er niet meer in. Wel nog een klein bedrag aan subsidie.

Fons van Gent (Nijmegen )
Een aanrader. Na het aanbrengen, samen met glaswol spouwisolatie, een neerwaartse knik in het gasverbruik.

Leiden: Annemarie van Roon Pas laten doen helemaal geweldig..

Brigitte Grijsen-Holters Vorig jaar september laten doen werkt goed de vloerisolatie.

Melger Schuurman Een warm huis 
Melger Schuurman Oja en de termostaat op 19 a 20 graden en heerlijk behaaglijk in huis 👍😄
Melger Schuurman Dus lagere energie rekening

Coen Verheul In 1 jaar ongeveer 20% minder gas verbruikt.

Riet Binnenwijzend Ik had in me oude huurwoning tonzon isolatie.Heerlijke warme vloer,nu verhuisd ,maar helaas geen isolatie in de woning dat kan ik prima merken. Koude vloer en voeten

Dirk Mol ik heb het nu 1 jaar, en IK zou het iedereen aanraden.