Wie is TONZON?

Kom werken bij een snel groeiend bedrijf binnen de isolatie en duurzaamheidsbranche. TONZON is al sinds 1980 de specialist op het gebied van vloerisolatie. Voor ons zijn klimaat, duurzaamheid, deskundigheid en klantencontact erg belangrijk. Wij zijn fabrikant én ontwikkelaar en hebben daarnaast ook installateurs in dienst die de materialen aanbrengen.

Werken bij TONZON

Op onze locatie in Enschede werken we met een team van ongeveer 30 man (en vrouw). Hier verzorgen wij samen de inkoop, verkoop, administratie, marketing en ontwikkeling. In het magazijn en de productiehal is onze diverse workforce bezig met de productie van het materiaal en het klaarmaken van bestellingen voor binnen en buitenland. Daarnaast is ons team van installateurs is dagelijks onderweg in Oost-Nederland voor inspecties, het installeren van isolatie en ondersteuning bij verschillende projecten in de regio. Bij welke functie je ook terecht komt, inzet en samenwerking zijn erg belangrijk.

Versterk ons team!

Interesse om bij TONZON aan de slag te gaan? Stuur een open sollicitatie naar mt@tonzon.nl .

 

 

 

   

Vacature Financieel administratief medewerker

Wij zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker die van aanpakken houdt. Een telefoontje met betrekking tot de debiteuren is dan ook zo gepleegd. Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding en je verzamelt, controleert, verwerkt en rapporteert de financiële gegevens. Je gaat je bezig houden met het debiteuren en crediteurenbeheer. Zie jij dingen in het proces die anders kunnen? Je draagt ze aan bij jouw collega's, zodat jullie samen voor een zo optimaal mogelijk proces kunnen gaan. Lees meer over deze vacature en solliciteer direct via Attract.

Vacature Isolatiemonteur

Houd je van fysiek werk en ben je niet vies van kleine ruimtes? TONZON is op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde isolatiemonteur. Wij zijn een bedrijf waarin eigen inzet en initiatief zeer wordt gewaardeerd. Ben je geïnteresseerd? Lees meer over deze vacature en stuur jouw CV met motivatie naar l.oudewolbers@tonzon.nl .

 

Vacature HR-medewerker

Door groei op de afdeling is TONZON op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde HR-medewerker. Op de HR-afdeling bij TONZON is het onze missie om elke dag klaar te staan voor onze werknemers. Als HR-medewerker los je onder andere vraagstukken op rondom personeelszaken en je ondersteunt/rapporteert aan de Junior HR-adviseur. Word jij hier enthousiast van? Dan hebben wij de functie voor jou! Bekijk de volledige vacature en stuur jouw sollicitatie naar Laura Oude Wolbers via l.oudewolbers@tonzon.nl .

Vacature HR-stagiaire

Door groei op de afdeling is TONZON op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde HR-stagiaire. Je kan je volledig gaan richten op het onderzoek, schrijven van een advies en je helpt ons jouw plan daadwerkelijk te implementeren. Je ondersteunt verder de HR-medewerker met dagelijkse taken en je ondersteunt de Junior HR-adviseur met strategische vraagstukken. Word jij hier enthousiast van? Dan hebben wij de functie voor jou! Bekijk de volledige vacature en stuur jouw sollicitatie naar Laura Oude Wolbers via l.oudewolbers@tonzon.nl .

 

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer

 

of bel naar 053 433 23 91

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief