fbpx

Wie is TONZON?

Kom werken bij een snel groeiend bedrijf binnen de isolatie en duurzaamheidsbranche. TONZON is al sinds 1980 de specialist op het gebied van vloerisolatie. Voor ons zijn klimaat, duurzaamheid, deskundigheid en klantencontact erg belangrijk. Wij zijn fabrikant én ontwikkelaar en hebben daarnaast ook installateurs in dienst die de materialen aanbrengen.

Werken bij TONZON

Op onze locatie in Enschede werken we met een team van ongeveer 30 man (en vrouw). Hier verzorgen wij samen de inkoop, verkoop, administratie, marketing en ontwikkeling. In het magazijn en de productiehal is onze diverse workforce bezig met de productie van het materiaal en het klaarmaken van bestellingen voor binnen en buitenland. Daarnaast is ons team van installateurs is dagelijks onderweg in Oost-Nederland voor inspecties, het installeren van isolatie en ondersteuning bij verschillende projecten in de regio. Bij welke functie je ook terecht komt, inzet en samenwerking zijn erg belangrijk.

Versterk ons team!

Interesse om bij TONZON aan de slag te gaan? Stuur een open sollicitatie naar mt@tonzon.nl .

(Commercieel) medewerker binnendienst

Wij zijn op zoek naar een (commerciële) medewerker voor de binnendienst die mee kan draaien in ons leuke team. Lees hier de vacature. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie direct naar mt@tonzon.nl .

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer

of bel naar 053 433 23 91

Schrijf je in voor de nieuwsbrief