Wie is TONZON?

Kom werken bij een snel groeiend bedrijf binnen de isolatie en duurzaamheidsbranche. TONZON is al sinds 1980 de specialist op het gebied van vloerisolatie. Voor ons zijn klimaat, duurzaamheid, deskundigheid en klantencontact erg belangrijk. Wij zijn fabrikant én ontwikkelaar en hebben daarnaast ook installateurs in dienst die de materialen aanbrengen.

Werken bij TONZON

Op onze locatie in Enschede werken we met een team van ongeveer 30 man (en vrouw). Hier verzorgen wij samen de inkoop, verkoop, administratie, marketing en ontwikkeling. In het magazijn en de productiehal is onze diverse workforce bezig met de productie van het materiaal en het klaarmaken van bestellingen voor binnen en buitenland. Daarnaast is ons team van installateurs is dagelijks onderweg in Oost-Nederland voor inspecties, het installeren van isolatie en ondersteuning bij verschillende projecten in de regio. Bij welke functie je ook terecht komt, inzet en samenwerking zijn erg belangrijk.

Versterk ons team!

Interesse om bij TONZON aan de slag te gaan? Stuur een open sollicitatie naar mt@tonzon.nl .

Vacature Isolatiemonteur

Houd jij van fysiek werk en ben jij niet vies van kleine ruimtes? TONZON is op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde isolatiemonteur (fulltime). Wij zijn een bedrijf waarin eigen inzet en initiatief zeer wordt gewaardeerd. Je gaat werken met de TONZON Thermoskussens, dat is het meest milieuvriendelijke isolatiemateriaal (niet gevaarlijk/schadelijk). Ben je geïnteresseerd? Lees dan de vacature en mail jouw sollicitatie naar mt@tonzon.nl .

Vacature Productie/magazijnmedewerker

TONZON is op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde productie/magazijnmedewerker (fulltime). Wij zijn een bedrijf waarin eigen inzet en initiatief zeer wordt gewaardeerd. Ben je geïnteresseerd?  Lees dan de vacature en mail jouw sollicitatie naar mt@tonzon.nl .

Vacature Backoffice medewerker

TONZON is op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde backoffice medewerker (32-40 uur). Wij zijn een bedrijf waarin eigen inzet en initiatief zeer wordt gewaardeerd. Ben je geïnteresseerd?  Lees dan de vacature en mail jouw sollicitatie naar mt@tonzon.nl .

 

Wij zoeken ook installateurs en installatiepartners. Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar installateurs@tonzon.nl .

 

 

 

 

 

 

 

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer

 

of bel naar 053 433 23 91

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief