Wie is TONZON?

Kom werken bij een snel groeiend bedrijf binnen de isolatie en duurzaamheidsbranche. TONZON is al sinds 1980 de specialist op het gebied van vloerisolatie. Voor ons zijn klimaat, duurzaamheid, deskundigheid en klantencontact erg belangrijk. Wij zijn fabrikant én ontwikkelaar en hebben daarnaast ook installateurs in dienst die de materialen aanbrengen.

Werken bij TONZON

Op onze locatie in Enschede werken we met een team van ongeveer 30 man (en vrouw). Hier verzorgen wij samen de inkoop, verkoop, administratie, marketing en ontwikkeling. In het magazijn en de productiehal is onze diverse workforce bezig met de productie van het materiaal en het klaarmaken van bestellingen voor binnen en buitenland. Daarnaast is ons team van installateurs is dagelijks onderweg in Oost-Nederland voor inspecties, het installeren van isolatie en ondersteuning bij verschillende projecten in de regio. Bij welke functie je ook terecht komt, inzet en samenwerking zijn erg belangrijk.

Versterk ons team!
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Ben jij ervan overtuigd tóch van toegevoegde waarde te zijn voor onze organisatie? Dan nodigen wij je van harte uit om een open sollicitatie te sturen naar L. Eckelboom, via l.eckelboom@tonzon.nl.

 

 

 

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer

 

of bel naar 053 433 23 91

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief