Minder vocht in huis en warme vloer

dubbelglas is ‘s ochtends beslagen door vocht uit de kruipruimte

Agnes pakt als eerste haar kruipruimte aan en kiest daarbij voor het beproefde TONZON Vloerisolatiesysteem. Dit bestaat uit een stevige folie op de bodem (Bodemfolie) en de sterke Thermoskussens  tegen de vloer.  Beide onderdelen kan ze zelf aanbrengen.
Voordat ze begon, was het dubbelglas in de woonkamer aan de voorkant vaak beslagen wanneer ze ‘s morgens beneden kwam. wanneer het kouder werd dan besloeg ook het dubbelglas aan de achterzijde. Nadat de Bodemfolie was aangebracht, was dit probleem voorbij.  Het dubbelglas beslaat niet meer.  Intussen is ook duidelijk waarom het dubbelglas aan de achterzijde pas later ging beslaan. Vorige bewoners hebben de schoorsteen afgebroken en in het achterste deel van de woning onder de vloer gedumpt. Door het puin kon daar minder vocht verdampen.

We hebben een afspeellijst>> samengesteld van filmpjes die handig zijn om vooraf te bekijken wanneer u overweegt zelf uw houten vloer gaat isoleren. Hebt u een beton/stenen vloer bekijk dan deze afspeellijst>>. aanwijzingen voor het opnemen van de maat vindt u op deze webpagina>>: