Wie is TONZON?

Kom werken bij een snel groeiend bedrijf binnen de isolatie en duurzaamheidsbranche. TONZON is al sinds 1980 de specialist op het gebied van vloerisolatie. Voor ons zijn klimaat, duurzaamheid, deskundigheid en klantencontact erg belangrijk. Wij zijn fabrikant én ontwikkelaar en hebben daarnaast ook installateurs in dienst die de materialen aanbrengen.
Meer weten over wie wij zijn en wat we doen?

Werken bij TONZON

Op onze locatie in Enschede werken we met een team van ongeveer 30 man (en vrouw). Hier verzorgen wij samen de inkoop, verkoop, administratie, marketing en ontwikkeling. In het magazijn en de productiehal is onze diverse workforce bezig met de productie van het materiaal en het klaarmaken van bestellingen voor binnen en buitenland. Daarnaast is ons team van installateurs is dagelijks onderweg in Oost-Nederland voor inspecties, het installeren van isolatie en ondersteuning bij verschillende projecten in de regio. Bij welke functie je ook terecht komt, inzet en samenwerking zijn erg belangrijk.

Versterk ons team!

Interesse om bij TONZON aan de slag te gaan? Dan kan je een sollicitatie sturen naar mt@tonzon.nl. Hieronder kan je bekijken welke vacatures er op dit moment open staan.

Vacatures

  • Installateur

Wij zijn op zoek naar installateurs voor een fulltime functie! Bekijk hier de functieomschrijving.

  • Magazijn

Tonzon is op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde magazijnmedewerker (fulltime).
Als magazijnmedewerker ben jij multi-inzetbaar en een cruciale schakel in onze productieketen. Jij draagt bij aan onze productie en levering en jij zorgt ervoor dat alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn goed verlopen.
Bekijk hier de functieomschrijving.

  • Technisch/ontwikkeling

Heb je een bouwkundige of natuurkundige achtergrond en heb je interesse om je te verdiepen in isolatietechnieken en ons te helpen met de ontwikkeling en/of verbetering van isolatiematerialen? Dan horen wij graag van jou. Neem direct contact met ons op via mt@tonzon.nl.

Overige Functies

  • Verkoop
  • Productie
  • Marketing