Waarom u TONZON kiest

Beter isolerend effect
Opvouwbaar isolatiesysteem
Zeer mens en milieu vriendelijk

Hulp nodig?

Onze specialisten helpen u graag verder. Heeft u een vraag over ons systeem of onze aanpak? Maak vrijblijvend gebruik van onze helpservice.

U kunt onze specialisten bereiken door te bellen naar +31(0)53 - 433 23 91 of een mail te sturen naar info@tonzon.nl

Neem contact op met TONZON

Telefoon +31(0)53 - 433 23 91
E-mail info@tonzon.nl

Bezoek- en afleveradres
Ir. Schiffstraat 220
7547 RD Enschede

Wat houdt de subsidieregeling SEEH in?

Sinds 2 september 2019 kun je als particulier subsidie aanvragen voor het isoleren van je koopwoning via de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Ook een Vereniging van Eigenaren kan gebruik maken van deze regeling.  Maak je woning energiezuiniger, profiteer zo snel mogelijk van deze regeling en laat je woning isoleren door TONZON!

De subsidieregeling wordt met terugwerkende kracht op 1 juni 2020 aangepast. Daarbij worden de subsidiebedragen verhoogd met ongeveer 50%. Daarnaast worden de voorwaarden van de subsidieregeling nog eens besproken. Volg de ontwikkelingen rond de SEEH in onze nieuwsblog.

Hoeveel kan ik besparen?

Het isoleren van je vloer is de meest besparende maatregel: het levert de grootste energiebesparing op en met name de subsidie op vloerisolatie is aanzienlijk verhoogd. Bespaar nu tot wel 40% op je stookkosten door de vloer te isoleren. TONZON is expert op het gebied van vloerisolatie en biedt al 40 jaar de beste oplossing voor een warme en gezonde vloer. Lees meer over onze unieke vloerisolatie.

Wat zijn de voorwaarden?

De belangrijkste voorwaarde van deze subsidieregeling is dat je twee energiebesparende maatregelen moet nemen. Dat betekent dat wanneer je je vloer wilt isoleren, je dit combineert met bijvoorbeeld het isoleren van je dak of van je muren. Het is niet noodzakelijk om beide maatregelen door hetzelfde bedrijf uit te laten voeren. TONZON biedt naast vloerisolatie ook dakisolatie en muurisolatie aan.

Hoe kom ik in aanmerking voor de subsidieregeling?

  • Je bent huiseigenaar en bewoner of lid van een VvE
  • Je hebt niet eerder gebruik gemaakt van de subsidieregeling (SEEH) (deze voorwaarde komt hoogst waarschijnlijk te vervallen)
  • Er worden twee isolerende maatregelen genomen (deze voorwaarde komt mogelijk te vervallen)
  • De maatregelen zijn uitgevoerd en betaald na 15 augustus 2019

Kom je niet in aanmerking voor deze subsidieregeling? Dan is het nog steeds voordelig om je woning te isoleren. Gas wordt steeds duurder en dus zal je de besparing op de gasrekening al tijdens de komende winter merken.

Energiebesparingslening

Wil je isoleren, maar heb je geen spaargeld beschikbaar? Naast de subsidieregeling is het mogelijk om een energiebesparingslening aan te vragen. Met deze lening kun je tegen een lage rente energiebesparende investeringen te doen. Het Energiebespaarfonds berekent zelfs geen afsluitkosten.

Wanneer moet ik gaan isoleren en subsidie aanvragen?

Subsidie vraag je aan nadat de maatregelen zijn uitgevoerd en betaald. De ervaring leert echter dat subsidiepotten snel leeg zijn. Regel dit op tijd. Heb je interesse in onze aanpak? Vraag nu een kosteloze inspectie aan van je kruipruimte, dan komt één van onze installateurs bekijken wat de isolatiemogelijkheden zijn.

Als je voor 15 juli nog een offerte aanvraagt maak je bovendien kans op een beslis-nu premie van €50,-.

Verder lezen?