De beste garantie op een warmere vloer

Met TONZON Vloerisolatie met Thermoskussens krijgt u de beste garantie op een warmere vloer.  Dit is te danken aan het feit dat onze Thermoskussens de infraroodstraling van de onderzijde van de vloer vrijwel volledig reduceren tot nul. In dit korte infraroodfilmpje (48 seconden) ziet u wet het effect is van één actief TONZON laagje op de achterzijde van een radiator.

Bedenk daarbij dat TONZON Thermoskussens 6 van deze actieve laagjes hebben en niet één zoals in bovenstaand filmpje. Omdat de warmte naar onderen niet kan worden uitgestraald worden vloeren met Thermoskussens sneller warm en bereiken een hogere temperatuur. Wanneer de verwarming wordt teruggezet dan wordt de warmte veel langer vast gehouden en de warmte die bovenin de kussens zit komt terug in de vloer. Omdat de warmte niet meer onderuit de kamer wordt gezogen, merken veel mensen dat ze ’s ochtends beneden komen in een warmer huis. Dat is ook het geval bij woningen die bij de bouw al zijn voorzien van vloerisolatie. De gebruikte vloerisolatie is aan de onderzijde gewoon open voor infraroodstraling zoals de achterkant van radiator in het filmpje. Binnen de kortste keren is de muur erachter opgewarmd.

Heel veel mensen merken het positieve effect van de Thermoskussens, zie o.a. de vele spontane reacties die we kregen op Facebook>>.Toch merkt niet iedereen het even goed. Er blijken gezinnen waarbij een van de partners het wel merkt en de andere niet of nauwelijks. Soms komt het voor dat beide partners aangeven niets te merken.