Richtprijzen vloerisolatie inclusief btw

Let op: Door de verhoging van het lage btw-tarief wordt woningisolatie duurder.  Wacht niet langer en vraag nu een kosteloze inspectie van uw kruipruimte aan. 

Vloeroppervlakte25 m²30 m²35 m²40 m²45 m²50 m²55 m²60 m²> 60 m²
Aanneemsom incl BTW€ 1.225,-€ 1.325,-€ 1.440,-€ 1.590,-€ 1.730,-€ 1.850,-€ 1.990,-€ 2.120,-€ 35,- m²

Bovenstaande tabel geeft de richtprijzen voor het leveren en aanbrengen van het complete TONZON Vloerisolatiesysteem met Thermoskussens (driekamers) en Bodemfolie inclusief btw, opname- en voorrijkosten etc. Deze prijzen zijn gebaseerd op een werkhoogte van 50 tot 60 cm. Bij beton is een hoogte tot 45 cm nog mogelijk, bij EPS tot 40 cm en bij hout kan soms zelfs nog tot 35 cm hoogte worden gewerkt. Voor dergelijke krappe kruipruimtes wordt wel een extra toeslag gerekend.

verwerkers
Enkele van de vele TONZON specialisten bijeen tijdens een bijspijker cursus.

Factoren die de prijs kunnen verhogen zijn een slechte toegang tot de kruipruimte, zeer lage werkhoogte, meerdere kleine vakken, veel leidingen en ophangbeugels, af en toe water in de kruipruimte (extra noppenfolie onder de Bodemfolie) en vocht/druppels tegen de onderkant van de vloer waardoor er in twee fases gewerkt moet worden. Als de kruipruimte opgeruimd moet worden of als u dit wilt, kost het ook extra. TONZON vloerisolatie is de best werkende vloerisolatie die zelfs bij nieuwe woningen nog effect heeft. en de prijs valt ook nog eens reuze mee. Het materiaal biedt vele voordelen: het is handig en mensvriendelijk te verwerken, ook in krappe ruimtes. Er zijn geen grote vrachtwagens nodig en het materiaal kan door elk luikje waar ook een mens door past. De uitvoering gebeurt door mensen/bedrijven die zich  hebben gespecialiseerd in dit nieuwe ambacht. Vanwege de beperkte aanneemsom heeft het geen zin meerdere specialisten een offerte te laten maken. Hierdoor wordt het milieu onnodig belast en vergroot het de totale kosten die gemoeid zijn met de klus. Deze extra kosten moeten door de klant worden opgebracht waardoor de richtprijzen omhoog zouden moeten. Zouden deze extra kosten niet worden verwerkt, dan heeft degene die de order krijgt al snel de neiging haastwerk te gaan maken om nog iets te over te houden. Dat is niet in het belang van u als klant en niet in het belang van de ondernemer. TONZON heeft  een bijzondere formule ontwikkeld waarbij de klant een faire prijs betaalt en de ambachtsman goed wordt beloond: iedere klant wordt in contact gebracht met één specialist uit de buurt. Deze komt de kruipruimte inspecteren om te zien of het werk tegen de richtprijs is uit te voeren. Zijn er omstandigheden waarom het duurder zou moeten zijn, dan overlegt hij dit altijd met u. Zo betaalt u een faire prijs en krijgt de ondernemer een faire beloning. Daarvoor gaat hij zijn uiterste best doen van u een tevreden klant te maken. Deze werkwijze is ook beter voor het milieu omdat er veel minder en minder ver door mannetjes heen en weer wordt gereden.
met onderstaand formulier kunt u uw offerteaanvraag bij ons indienen.

Het bouwjaar van uw woning is:

Uw vrijblijvende aanvraag betreft:

Hoe heeft u gehoord over Tonzon? Kies verplicht een optie.
Via reclameMond tot mondBouwmarktOverige
Via mond tot mond namelijk:
BurenVriendenFamilieCollega'sAdviseur
Via een bouwmarkt namelijk:
GammaKarweiPraxisBAUHAUSHornbachMultimate
Via reclame namelijk:
Beurs/tentoonstellingKrant/huisaanhuisbladTijdschriftOnlineAbri/bushokje