Subsidie voor vloerisolatie 40% omhoog

(oorspronkelijk nieuwsbericht uit de herfst 2019)

 regeling wordt per 1 juni 2020 aangepast en de bedragen verder verhoogd. klik hier voor het laatste nieuws

Vanaf 2 september kun je weer met terugwerkende kracht tot 15 augustus 2019 subsidie aanvragen voor woningisolatie in het kader van de SEEH (Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis). Een nadeel is wel dat je tegelijk 2 grote isolatiemaatregelen (dak, muur, vloer en/of ramen) moet nemen om voor de subsidie in aanmerking te komen. (Zonnepanelen zijn geen isolatie en tellen daarbij dus niet mee). Ook onze Bodemfolie telt niet mee als tweede maatregel. Op deze overheidssite>> leest u er alles over. De subsidie voor vloerisolatie is met 40% verhoogd van € 5,- naar € 7,- per m². Dat betekent dat een subsidie van € 350,- voor een standaardwoning van 50 m². Deze subsidie mag worden gecombineerd met andere subsidieregelingen. Op de website: www.energiesubsidiewijzer.nl/ kunt u uw woonplaats invullen. De site geeft dan aan of en zo ja welke andere subsidieregelingen er zijn en of er goedkope leningen zijn.

Wacht daarom niet te lang en vraag zo snel mogelijk kosteloos een inspectie aan van uw kruipruimte via dit formulier>>. U krijgt dan een vrijblijvend aanbieding voor de aanpak die u de warmste vloer oplevert met de hoogste besparing. De prijs zal u meevallen. Een standaard woning van 50 m² kost bijvoorbeeld € 1.920,- all in. Na aftrek van subsidie ( 50 x € 7,- = € 350,-) blijft daar nog € 1.570,- van over. Meer richtprijzen vindt u op deze webpagina>>.

Gelukkig heeft u met TONZON Vloerisolatie ook zonder subsidie een hoog rendement omdat door de effectievere isolatie de besparing veel hoger is dan bij andere systemen. Heeft u nog wat spaargeld bij een bank? stop het dan snel onder de vloer. Daar levert het niet alleen meer geld op, u krijgt bij de koop gratis meer wooncomfort en een gezondere woning met minder vochtproblemen.

 

Bovenstaande TV-item laat zien hoe een vochtige kruipruimte wordt omgetoverd in een schone, droge ruimte, die droog blijft ook wanneer er een laagje water in komt te staan.

 

sfeerplusvloerplatplus-zon