TONZON Badisolatie
isoleert uw bad als een thermosfles

Zin in een lekker lang en warm bad?  Met de TONZON badisolatie isoleert u uw bad zoals een thermosfles een vloeistof warm houdt. U houdt de warmte van het water daar waar u het hebben wilt: in uw bad. Het water blijft daardoor veel langer warm omdat de warmte alleen aan de bovenkant van het badwater kan verdwijnen. Bij een schuimbad duurt het zelfs meer dan een uur voordat het water te koud wordt. Bijvullen met warm water tijdens uw bad is daardoor niet meer nodig. Dat bespaart kostbaar drinkwater en gas. Gas bespaart u ook al bij het vullen, 30 tot 40%. Dit is mede afhankelijk van de plek waar het bad is opgesteld en het seizoen. De infraroodfoto is gemaakt in een 2 jaar oude badkamer op de beganegrond. De vloer is bij de bouw geïsoleerd met EPS 2,5 m²K/W. Links ziet u de vloerverwarming, rechts kijkt u in een koud kunststof ligbad. Je voelt op je klompen aan dat al tijdens het vullen er veel warmte verloren gaat. Naarmate de winter vordert, zal het beton onder het bad steeds kouder worden, kost het vullen meer energie en is het water sneller te koud.  

De nieuwe badkamer heeft wel vloerverwarming maar geen badisolatie. Je kunt nu wel comfortabel je tandenpoetsen maar het baden zelf is niet comfortabel. Het vullen van het kunststofligbad alleen al kost onnodig veel energie en binnen 10 minuten is het water zo sterk afgekoeld dat je of er uit moet of vers heet water moet toevoegen. Dat laatste kost niet alleen energie maar ook kostbaar drinkwater. Dit had voorkomen kunnen worden met TONZON badisolatie.

Veel luxe voor een lage prijs.
Een TONZON badisolatiepakketje kost inclusief btw en verzendkosten slechts 53,18. daarmee kunt u een ligbad isoleren met een maximale omtrek van 540 cm. Dat betekent dat het nog past bij een bad van 190 x 80 cm. De pakketjes passen door de brievenbus dus u hoeft er niet eens voor thuis te blijven. Hier de directe link>>  naar de productgroep in onze webshop.

TONZON Badisolatie is eenvoudig aan te brengen

Bent u van plan uw badkamer te vernieuwen of te renoveren? Dan is dat het geschikte tijdstip om uw bad ook te isoleren, omdat u dan goed bij uw bad kunt komen. De isolatie is bij nieuwe en bestaande baden eenvoudig aan te brengen met dubbelzijdige tape. Op baden met een ruwe buitenkant gebruikt u folielijm. Na de badisolatie bouwt u de ombouw om het bad en kunt u genieten van een lekker lang warm bad. Voor een gedetailleerde instructie kijkt u op montage badisolatie.

Klanten zijn enthousiast:

Familie Westhof in Utrecht:

We hebben drie kleine kinderen die graag lang in bad spelen, maar vaak was het bad al na 10 minuten koud en wilden ze er toch weer graag uit. Bij onze nieuwe badkamer hebben we meteen het bad geïsoleerd. Dat scheelt enorm. De kinderen moeten nu uit bad omdat ze naar bed moeten en niet omdat het water koud is!”