Beslis-NU premie

Nu de r weer in de maand is, is de Beslis-nu-premie geëindigd.

Nu de zomer voor de deur staat en de “r” uit de maand is, stellen veel mensen isolatieplannen uit tot de volgende winter. Daardoor loopt iedere herfst de levertijd snel weer op. Om een betere spreiding te krijgen introduceerde TONZON op 4 mei de “Beslis-NU” premie. Beslis je nu voor tonzon vloerisolatie, dan krijg je een korting van 50 euro op de factuur.  Vraag dus nu snel hier jouw gratis inspectie aan. De inspectie en installatie kunnen veilig worden uitgevoerd zonder besmettingsgevaar.

Wat is de beslis-nu premie?

De beslis-nu premie is een korting van 50 euro voor iedereen die nu een offerte voor tonzon vloerisolatie aanvraagt en binnen 8 dagen na ontvangst van de offerte beslist.

Hoe maak ik gebruik van de premie?

Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd, wordt de 50 euro automatisch van de factuur afgetrokken. Je hoeft er dus niks voor te doen!

Hoelang kan ik nog gebruik maken van de Beslis-nu premie?

De einddatum voor de Beslis-NU premie is gesteld op 31 augustus 2020. Door ontwikkelingen rondom de wijzigingen van de SEEH (versoepeling voorwaarden hogere subsidiebedragen, lees hier meer over. ) kunnen hierin verandering brengen.

Waarom nu?

In deze tijd is de vraag naar isolatie altijd wat minder. De temperaturen worden langzaam hoger en er is dus niet meteen behoefte aan. Toch is dit juist de ideale tijd om al je isolatieplannen uit te voeren!

 • De wachttijden zijn een stuk korter. Ga dus sneller van aanvraag tot gerealiseerde plannen.
 • In de lente duurt het nog een tijd voordat de bodem weer is opgewarmd, profiteer dus meteen van een comfortabelere vloer.
 • Ook in de zomer is isolatie van belang om warmte buiten te houden. Denk aan muur– en dakisolatie en natuurlijk ook aan goede zonwering.
 • Alle werkzaamheden zijn voor het nieuwe stookseizoen uitgevoerd, begin dus meteen met energie besparen!

Op 20 mei kondigde minister Ollongren in een brief aan de Tweede Kamer een verhoging aan van de subsidie op woningisolatie met waarschijnlijk ook een wijziging van de subsidievoorwaarden. lees meer hierover. Dit zal de verwachte drukt in de herfst alleen nog maar doen toenemen.

Lees hier meer over de huidige subsidieregeling.

Wacht dus niet langer en maak gebruik van onze beslis-nu premie en de subsidie:

 

Familie ligt op een tonzon vloer

8 responses to “Beslis-NU premie

 1. Goededag allen, Ik heb jullie informatie bekeken en heb nog een aantal vragen. Ik heb vloer verwarming met een geissoleerde deken onder de slangen van tempex en aluminium folie. Heeft het dan nogzin om de onderkant van de vloer in de kruipruimte te isoleren? Vraag 2 ; Ik heb een natte vrijvochtige kruipruimte. De voorkant van de gevel fundering is vochtig. Daarbij heb ik in de winter wel eens een klenibeetje water in de voorkant van de kruipruimte staan. Is dan een folie voldoende?

  1. Bij een vloer met vloerverwarming is isolatie extra belangrijk. Aangeraden wordt een isolatiewaarde rond de 6 m²K/W. In de meeste gevallen is dit zo’n 20 cm aan isolatiemateriaal. Zit u hieronder, dan heeft vloerisolatie zeker nog zin.
   Een klein beetje water in de kruipruimte is niet erg. In dat geval zorgt een noppenfolie ervoor dat het bodemzeil boven het water blijft.

 2. In 2017 heeft Ansveco Vlaardingen offerte gedaan onder nummer 170031005, met 30% subsidie nu wellicht interessant.
  Ik kan dhr. Netten dinsdag 2 juni ook bellen. Hoe wordt de subsidie aangevraagd/verkregen?

  1. Wij raden af om de bodem te isoleren. In de zomer neemt de bodem warmte op die in de winter weer afgestaan aan de kruipruimte. Bodem isolatie belemmert dit proces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *