Beslis-NU premie

 

Nu de zomer voor de deur staat en de “r” uit de maand is, stellen veel mensen isolatieplannen uit tot de volgende winter. Daardoor loopt iedere herfst de levertijd snel weer op. Om een betere spreiding te krijgen introduceert TONZON de “Beslis-NU” premie. Beslis je nu voor tonzon vloerisolatie, dan krijg je een korting van 50 euro op de factuur.

Vraag hier jouw gratis inspectie aan. De inspectie en installatie kunnen veilig worden uitgevoerd zonder besmettingsgevaar.

Wat is de beslis-nu premie?

De beslis-nu premie is een korting van 50 euro voor iedereen die nu een offerte voor tonzon vloerisolatie aanvraagt.

Hoe maak ik gebruik van de premie?

Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd, wordt de 50 euro automatisch van de factuur afgetrokken. Je hoeft er dus niks voor te doen!

Waarom nu?

In deze tijd is de vraag naar isolatie altijd wat minder. De temperaturen worden langzaam hoger en er is dus niet meteen behoefte aan. Toch is dit juist de ideale tijd om al je isolatieplannen uit te voeren! Daarnaast is vanaf 1 juni is de subsidie op vloerisolatie weer tijdelijk verhoogd. Bespaar nu 30% op de kosten voor het isoleren van de vloer.

  • De wachttijden zijn een stuk korter. Ga dus sneller van aanvraag tot gerealiseerde plannen.
  • In de lente duurt het nog een tijd voordat de bodem weer is opgewarmd, profiteer dus meteen van een comfortabelere vloer.
  • Ook in de zomer is isolatie van belang om warmte buiten te houden. Denk aan muur– en dakisolatie en natuurlijk ook aan goede zonwering.
  • Alle werkzaamheden zijn voor het nieuwe stookseizoen uitgevoerd, begin dus meteen met energie besparen!

Wacht dus niet langer en maak gebruik van onze beslis-nu premie en de subsidie:

 

Familie ligt op een tonzon vloer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *