TONZON genomineerd voor de TV Succes Award 2012

TONZON is als meest succesvolle bedrijf uit de isolatiebranche genomineerd voor De Nationale TV Succes Awards 2012. Met vertegenwoordigers uit andere branches wordt nu gestreden om de prijzen. De uitzending van de Awards show voor bedrijven is te zien op zondag 27 januari om 13.00 uur bij RTL 7.

 

Om het volledige item over TONZON te zien, klik hier.

Indien TONZON als winnaar uit de bus komt, dan zal een notaris uit de SMS’jes van de mensen die op TONZON hebben gestemd een nummer kiezen, die een prijs van € 1.000,- krijgt uitgereikt. over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Het YouTube-kanaal TONZONHR is nu al meer dan 315.000 keer bekeken met als topper het filmpje over het unieke vloerisolatiesysteem dat al meer dan 105.000 keer is bekeken.

Onlangs werd TONZON door De Betere Wereld geplaatst bij De Groene Helden http://www.debeterewereld.nl/rubriek/Groene_helden/5634/High_tec_warmteisolatie_van_Tonzon_spaart_het_milieu

Interviews met tevreden gebruikers uit de Metro, Duurzaam Bouwloket en het blad van de Vereniging Eigenhuis zijn nu gebundeld in een PDF.