Hoe werkt het?

Wat maakt TONZON zo effectief?

TONZON thermoskussens isoleren op een effectievere manier dan andere vloerisolaties, zoals wol, purschuim en EPS (polystyreen) die de warmte permanent naar onderen uitstralen. Thermoskussens blokkeren deze uitstraling.

Klimaatefficiënt

Wat zijn de voordelen van TONZON?

Door de andere techniek is de comfortverbetering en de energiebesparing groter dan bij andere vloerisolaties. De techniek bestaat al sinds 1980 en heeft bewezen over een zeer lange levensduur te beschikken.

Nieuwbouwwoningen verbruiken te veel gas, waarom is dat?

Kan ik TONZON aanschaffen bij mijn geïsoleerde woning?

Nieuwbouwwoningen worden in de meeste gevallen gebouwd met een gunstig energielabel. Toch blijkt dat veel van deze woningen veel meer gas gebruiken dan van te voren bedacht is...

Ga voor TONZON,
pionier in isolatie

In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld. Je kan ook zeggen: het bedrijf heeft de thermosfles flexibel gemaakt. Het TONZON- isolatiesysteem is het eerste systeem waarbij geen lucht meer wordt verkocht (en getransporteerd!). Alle TONZON-materialen zijn volledig opvouwbaar. Met deze techniek kan je met minder ruimteverlies, meer isolatiewaarde bereiken.

Bekijk onze energiebesparende producten

Draag bij aan een
groene toekomst

In alles wat wij ontwikkelen en installeren, vormt duurzaamheid de kern. Door onze ondernemersgeest verbeteren wij dagelijks onze eigen producten. Onze techniek is daarom altijd van topniveau. In onze moderne wereld wordt klimaatverandering een alsmaar groter probleem. TONZON zet zich in om op klantgerichte wijze te werken aan een groener milieu.

Bekijk onze energiebesparende producten

Het geheim van onze
isolatiemethodes

TONZON is de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal. De benodigde lucht wordt pas op de plaats van bestemming in het materiaal opgesloten. Zij hebben als het ware de thermosfles flexibel gemaakt. TONZON is in Nederland met het thermoskussen vooral bekend als de pionier op het gebied van vloerisolatie. Maar intussen worden ook voorzetwanden, daken, radiatoren en zelfs ligbaden geïsoleerd als een thermosfles.

Ontdek het verhaal achter TONZON

Isolatie van TONZON
laten plaatsen?

Wil je isolatie van TONZON installeren? Wij helpen je. Vraag een offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Zo geregeld. Kosteloos en vrijblijvend. Mét ijzersterke garantie. Het materiaal heeft minimaal 10 jaar fabrieksgarantie en de installateur garandeert de bevestiging ook voor minimaal 10 jaar. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan

Nieuws

De nieuwste updates over TONZON

Gunstige bespaarlening Warmtefonds nauwelijks bekend

Beter isoleren met minder materiaal

Shorttrackster Yara van Kerkhof bezorgt compleet TONZON isolatiepakket per fiets. In de video is te zien dat er geen vrachtwagens nodig zijn om TONZON Vloerisolatie op de plaats van bestemming te krijgen. Het materiaal is licht, opvouwbaar en makkelijk te vervoeren.

Bekijk alle video's van TONZON

Schrijf je in voor de nieuwsbrief